Skocz do zawartości

Opcja GWT do sprawdzania ręcznych filtrów

Lexy

Rekomendowane odpowiedzi

Wyślij jeszcze raz prośbę.

Kurde albo jestem ślepy albo już się nie da wysłać prośby o rozpatrzenie?

Jak wchodzę na stronę tam gdzie się wysyłało rozpatrzenie widzę tylko:

Sprawdź, czy w witrynie podjęto działania ręczne.

i mogę wybrać domenę, po przejściu dalej przenosi mnie do GWT do zakładki z informacją czy jest ręczny filtr czy nie i tyle.

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a możecie mnie nakierować gdzie to się klika? bo nie cholery tego nie widzę, jak wchodze na stronę recondsideration request to każde mi wybrać domenę, wybieram i przekierowuje mnie do GWT na podstronę "działania ręczne" a tam napis, że "W witrynie nie znaleziono ręcznych działań przeciwspamowych." Nie widzę nigdzie możliwości wysłania prośby o rozpatrzenie, przynajmnie w sytuacji gdy strona nie ma filtra. Chyba się nie da? Zgłosiłem disavow tool z mniejszą ilością linków po wyjściu z filtra i chciałem wysłać prośbę o rozpatrzenie pliku.

Jak nie ma filtra, to się nie da. po to dali ta zakładkę, żeby ludzie nie wysyłali bezsensownych zapytań i dostarczali więcej roboty :-)

A disavow i tak robot Ci musi przemielić, więc zgłaszanie nie ma nic do tego.

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności