Skocz do zawartości

Opcja GWT do sprawdzania ręcznych filtrów

Lexy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nic nie mam na PW :(

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Reasumując, w świetle sprzecznych i nieaktualnych danych ich nowa zabawka jest gó**o warta przynajmniej na razie.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Co do narzędzi : jest ich coraz więcej i efekt jest odwrotnie proporcjonalny do ich liczby - coraz więcej narzekań : a dlaczego ? a po co ? ale inni bo coś tam ? Skończcie narzekać i zacznijcie robić porządne SEO. Nie pasi wam GWT ? Nie korzystajcie... przecież nie wielu ma w dyńce to co tam jest napisane wiec po co się udzielać się w wątku ? Tylko po to aby pokrzyczeć ? Im kto głośniej krzyczy tym cieńsze seo robi ... (coś jak z krową)...

A co do audytów - widziałem kilka wykonanych przez osoby z PiO i przez duże agencje ... 90% nie nadaje się nawet do podtarcia. Popełniłem kilka audytów taki po 80-90 stron z analizą konkurencji, i tego co Krzyś napisał - ale stać na takowy bardzo niewielu klientów bo nie chcą wyłożyć kilku tysięcy zeta - ekonomia jest nieubłagana w tej kwestii...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Tak, myślę, że część osób powinno przypomnieć sobie, albo zapoznać się z historią sprzed paru lat.

Zobaczcie, co robił Szook, Colin, podobne akcje robili też inni - zrobiła się afera, bo podobno robili bardzo złe w ocenie społeczności rzeczy (edit: korzystając m. in. z narzędzi udostępnionych przez Google)

https://www.goldenlin...pytanie/s/2#_=_

https://www.forum.opt...iecie-to-colin/

https://www.rabinek.pl/google-szaleje/

Szook dostał tutaj bana, Colin chyba też. A dzisiaj? Dzisiaj można zgłaszać co się chce i gdzie się chce? Wszystko zeszło na psy, taka jest prawda. Rozumiem, jak ktoś dał sie zrobić w balona Google, albo się przestraszył. Ale żeby tak za pieniądze?

Szook dostał tutaj bana

Jeśli mnie pamięć nie myli to jego "sprawa" miała znacznie szerszy "paskudny" kontekst (dobrze wiedzą o tym Tomek i Jeżyk) ...

Wydaje się, że strony tej witryny używają agresywnych technik spamu, np. automatycznie generowanego bezsensownego tekstu, maskowania bądź ponownie publikowanych treści z innych witryn internetowych, i/lub wielokrotnie bądź w poważny sposób naruszają wskazówki Google dla webmasterów

To info dla jednej z domen które kiedys wbijalismy jako pokazówke (dla frazy pozycjonowanie) ...

I teraz pytanie jaka wiedze niesie ta informacja ? Moim zdaniem zadna (tresci byly unikalne - zero cloakingu, skrapowania tresci ,agregacji etc)

Się nie martw , "idzie ku lepszemu" wczoraj ściemniacz wrzucił kolejna propagandówkę gdzie zapowiedział, że teraz zaczną pokazywać na przykładach które linki są toksyczne :D

u mnie istniejący od 2006 angielski moderowany katalog ma adotację "Pure spam" ;)

inna sprawa, że skoro wprowadzają takie cudo do GWT to zapewne oznacza, że "biali rycerze" pięknie się spisują z podpier... i ręczne akcje będą się lawinowo nasilać.

istniejący od 2006

długo go szukali , zawzięci widać ;)

i ręczne akcje będą się lawinowo nasilać.

można było przecież się tego spodziewać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności