Skocz do zawartości

Google Partners

seo_rookie

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

Jak wiadomo od 1 sierpnia Google zintegrował wiele swoich programów (Google dla agencji,program certyfikacji itp.) pod jednym szyldem Google Partners.

Niestety w naszej firmie ja zostałem oddelegowany do opracowania wszelkich zagadnień związanych z tą zmianą, stąd też moje pytanie:

nasza firma nie posiada stricte profilu Google+ dla firm, tylko założoną na prywatnym koncie właściciela stronę.

Czy to nie będzie problemem podczas zgłaszania się do Google Partners? Czy konieczne jest założenie Google+ dla firm? Istniejąca strona jest oznaczona jako powiązana z witryną www (charakterystyczny "ptaszek").

Przepraszam za być może banalnie proste pytanie, ale nie ukrywam że tematyka Google+ jest mi niemal całkowicie obca.

Napisz na forum Google, obstawiam że dla 90% ( te 10 % zna każdy :D) osób z tego forum tematyka Google Partners, jest tak samo niemal całkowicie obca jak dla Ciebie obecnie. Z prostej przyczyny my z nimi nie ws-popracujemy my odgryzani im kawałki tortu, za wyjątkiem tak jak mówiłem parę czarnych owiec (w tym przypadku białych :D). Na forum Google na pewno znajdziesz więcej osób co tobie pomogą nic w zamian nie oczekując oprócz darmowych koszulek od mocodawców.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności