Skocz do zawartości

Google testuje kolejną rzecz...

zeus

Rekomendowane odpowiedzi

Piękne - mnie się podoba - jestem za. Może teraz wstyd będzie robic ukryte warstwy bo co jak G wyświetli tekst z ukrytej warstwy a na stronie go nie będzie? IMHO w 90% przypadków opuści stronę.

Mądre posunięcie ze strony G.

Mnie nurtuja 2 sprawy odnosnie tych nowych zmian:

1) Jak po tych zmianach bedzie wygladac skutecznosc klikow w top10? W tym momencie wyszukiwanie informacji wyglada mniej wiecej tak ze klikasz jedna strone po drugiej dopoki nie znajdziesz interesujacej cie informacji.

2) Powiazane z powyzszym - spadnie liczba wejsc na strony - tego jestem pewien na 99% poniewaz jakas czesc osob znajdzie interesujaca informacje na samym google - i nie wejda juz wtedy na strone

Myśle, że dodatkowe info bhędzie tylko przy naprawdę sporych serwisach lub tylko dla stron top3 2 lub 1 nie wiem - zerknij na screen trzeciego wyniku już nie da się rozwinąć.

Więc imho zmiana jeśli nadejdzie będzie dotyczyć tylko nielicznych.

Minusem jest też moim zdaniem fakt, że dostanie się dużo większą porcję informacji do przeczytania, a to jest męczące. I tak jak się dużo siędzi przy szukajce to przeciążenie sensoryczne następuje po pewnym czasie, a z tym nowum to i dużo szybciej.

Pozdr,

Radek

Polecam nieruchomości Białystok

Nie tylko cv list motywacyjny na zamówienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności