takedabutsu Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Mam pytanie. Kiedys dostalem bana od Google i nie moge juz zarabiac jako wydawca. Czy moge na danej stronie moge np. uruchomic adsense kolegi? czyli czy ban dotyczy tylko mnie jako wydawcy, czy tez danej strony? dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba1110001 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Ja miałem podobna sytuacje daj reklamy na innej domenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 czyli czy ban dotyczy tylko mnie jako wydawcy, czy tez danej strony? Ban dotyczy z całą pewnością Ciebie jako wydawcy, oraz pewnie danej strony która to nie spełniała warunków. Reklamy Ceneo - 20gr za każdy klik + 65% prowizji z usługi Kup na Ceneo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 A bana on mógł dostać za samokliki, tak więc domena może być ok. Zależy za co dostałeś bana jak za stronę to sprawa jasna, jak za kliki, które sam generowałeś, to też sprawa jasna... Jak strona wolna od banów to kolega może publikować reklamy... Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psik Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 szkoda narażać dla 1 strony konto kolegi, ale zależy jaka to strona - ale skoro był ban to pewnie nie żyła złota. Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takedabutsu Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 A czy mozna sprawdzic, czy ban dotyczyl strony, czy mnie jako Wydawcy jedynie? Dzieki za dotychczasowe i przyszle odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzarin Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Sprawdź mail od Google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.