Skocz do zawartości

Publiker czy on jest dla mnie?

morelo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam zastanawiam się nad kupnem programu do automatycznego katalogowania mam już do pół-automatycznego SeoLight ale przyszedł czas by zrobić krok dalej.

Mam też takie małe zaplecze tematyczne no i jakoś nie widze zbytnich efektów tego zaplecza i sądze że Publiker pomógł by linkowac do zaplecza by podnieś jego moc dobrze myśle? bo jeszcze w tym raczkuje.

Tylko czy Publiker czy coś innego?

musi być PL i max do 500 zł

dodam że pozycjonuje tylko moją strone oraz strone stowarzyszenia niepełnosprawnych

prosze o odp

Jasne, że podniesie. Najlepiej jakbyś dysponował swoimi listami katalogów, bo te dostarczane przez producentów softów są tylko raz na jakiś czas. Ze swojej strony polecam DonLinkage+ewentualnie opcja premium (wtedy masz świeże bazy codziennie).

dodam że pozycjonuje tylko moją strone oraz strone stowarzyszenia niepełnosprawnych

Zgłoś się do mnie w poniedziałek, a dostaniesz gratis aktywację na KatalogSubmitter z pakietu USM oraz BlogiSubmitter Jak umiejętnie połączysz między innymi dodawanie do dobrych katalogów na multikody + blogi powinieneś osiągnąć zadowalający wynik. Listy katalogów oraz blogów musisz pozyskać we własnym zakresie ....

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

PHP != BHP

ok odezwe sie w pon

Jeszcze mam pytanie co do tych programów więc;

Jestem niepełnosprawny nie ukrywam tego ale i o litość nie prosze ale czy w tych automatach można większości zrobić na zasadzie kopiuj wklej?

Słabo ruszam rekami palcami wogule ciężko mi pisać no i wzrok też mam słaby męcze sie jak duzo czytam i temu pytam?

pyt 2.

Czy znalazła by sie osoba doświadczona i chętna pomocy by mie nakierować poinstruować co robie żle co powinienem lepiej robić itp taki szybki kurs na przykładach przez skype?

w zamian moge np z mojego zaplecza (naszego bo to zaplecze powstało dla stowarzyszenia niepełnosprawnych motocyklistów) linkować do strony.

czekam na kontakt ewentualnie pw

Jestem niepełnosprawny nie ukrywam tego ale i o litość nie prosze

Życzliwość nie jest synonimem litości - to taki OT

ale czy w tych automatach można większości zrobić na zasadzie kopiuj wklej?

W w/w programach w zasadzie wszystko robi się na tej zasadzie.

Czy znalazła by sie osoba doświadczona i chętna pomocy by mie nakierować poinstruować co robie żle co powinienem lepiej robić itp taki szybki kurs na przykładach przez skype?

Nawet takiej osobie mogę też udzielić licencje na te programu :)

Tylko ważne jest paliwo - listy których ja już nie mogę zaoferować, bo takowych nie posiadam.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Dowolne narzędzie z publiczną bazą nie przyniesie żadnych korzyści - tylko same straty.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Od czegoś trzeba zacząć. Zacznij ćwiczyć na stronach zapleczowych - nie rób tego na docelowej bo możesz wpaść w tarapaty i będziesz miał kilka razy więcej roboty. Na docelową na początek dodawaj linki ręcznie dodawane z mocnych miejscówek.

Również polecam DLA - zawsze działa, a jak coś się sypnie to autor od razu naprawia.

W Donku wymagana jest domena dla przypisania licki, myślę, że też możesz podać subdomenę.

Musisz napisać do autora, na pewno Ci odpisze :)

pytania odnośnie softu zadawaj w wątku o Donku w narzędziach.

by mie nakierować poinstruować co robie żle co powinienem lepiej robić itp taki szybki kurs na przykładach przez skype?

chodzi Ci o obsługę tych programów, czy o to jak się zajmowałeś swoimi stronami?

można większości zrobić na zasadzie kopiuj wklej?

przy ustawianiu projektów trzeba przede wszystkim myśleć

teksty, które mają być publikowane trzeba napisać, wstawić synonimy itp.

natomiast czysto technicznie w programach oczywiście można używać funkcji kopiowania i wklejania (z tym, że w programach Miona, które są windowsowe a nie serwerowe jak dla czy publiker, z poziomu część funkcji jest pod prawym przyciskiem myszy a do niektórych skrótów klawiaturowych mogą być przypisane inne funkcje

czy w publiker też tak jest?

dla potrzebuje domeny/subdomeny do przypisania licencji (skrypt instalujesz na serwerze i chodzi o adres pod którym będzie on zainstalowany), publiker też jest instalowany na serwerze na podobnej zasadzie (możesz ewentualnie porównać wymagania obu skryptów pod względem serwera by sprawdzić czy ten, który masz je spełnia)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności