Skocz do zawartości

Ruch = Lepsza pozycja strony

Rekomendowane odpowiedzi

temat jest troche źle sprecyzowany. Pytanie powinno brzmieć: Czy ruch na stronie ma wpływ na pozycję w SERP'ach?

Pozycja w google ma wpływ na ruch ale sam ruch nie ma wpływu na pozycję.

Tak samo jak:

Wysoka jakoś produkt X wpływ na jego sprzedaż ale nie można powiedzieć, że sama sprzedaż jakiegoś produktu ma wpływ na jego jakość.

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ostatnio mam dużo ruchu. Codziennie biegam, gimnastykuję się, robię pompki.

Ale nie zauważyłem, żeby mi urosło. Żona też nic nie mówi, a chyba ona by pierwsza wiedziała

Może nie zauważyłeś ale rośnie sprawność.

Na przyrost wiadomego mięśnia w zaawansowanym wieku najlepsze są niebieskie pigułki. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Dagre a czemu google miało by nie premiować stron lepszymi pozycjami...

Ty do mnie pijesz? Bo jeśli tak to musisz wypić więcej, bo coś nie tęgo u ciebie ze spostrzegawczością.

Albo może ta niebieska pigułka ci pomoże (uważaj na wzrosty, bo może nieźle pogonić).

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Ty do mnie pijesz? Bo jeśli tak to musisz wypić więcej, bo coś nie tęgo u ciebie ze spostrzegawczością.

Albo może ta niebieska pigułka ci pomoże (uważaj na wzrosty, bo może nieźle pogonić).

nie rozumiem nawciągałes się czegoś , potrafisz normalnie odpowiadać czy tak tak leczycz kompleksy jakieś?.

Nie testowałem więc nie będę mówił co sądze. Ale dla osób, które uważają, że ruch może podbić stronę w SERP niech mi odpowiedzą na pytanie. Jak google np. znałoby ruch, który jest "z palca"? Powiedzmy wejdzie mi 1mln osób (czysto teoretycznie) na stronę nie przez googla tylko choćby binga, yahoo, yandex, z palca czy też przez jakiegoś refa i jak by wielkie G miało to wziąć pod uwagę?

Założenie - nie mamy na stronie G analytics oczywiście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności