Skocz do zawartości

Link dynamiczny a statyczny - nie ma żadnej różnicy?

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio na yotube znalazłem "ciekawy" wykładzik. https://www.youtube.com/watch?v=tyyq1TvtDH4&list=PLdJK2v_grLjLssVOY7NoSi5AnxLwi_sTq

Według niego nie ma żadnej różnicy - przynajmniej od 2012 roku między urlem statycznym a dnymanicznym, są traktowane tak samo. Dotąd żyłem w przeświadczeniu że urle mają znaczenie - po całościowych przekierowaniach jeszcze w tym roku widzę, że frazy wzrastały - ale może wpływ miało co innego.

Ciekaw jestem waszych opinii

Nie cierpię spamerów!

Nawet na logikę biorąc, zamieszczając urla gdziekolwiek do naszej strony który zawiera słowa kluczowe powodujemy, że te słowa wplywają na nasz serwis - tego z dynamicznym się nie da (więc już jedną korzyść mamy)

Ciekaw jestem tylko gdzie on się na tych forach amerykańsko-poslkich naczytał, że różnic między urlami nie ma.

Chociaż na blogu niejakiego Zdunka mamy raczej potwierdzenia mistrza Yotube

https://slawomirzdunek.com/seo-faq/strony-statyczne-dynamiczne

Ja tam jednak wolę ładne adresy, choćby po to aby user się nie wnerwiał:P

Nie cierpię spamerów!

Nie wiem jak z tym jest mi tak samo ładnie idą dynamiczne jak i statyczne - raczej jak adres strony nie ma już znaczenia w dopaleniu to i link dynamit czy bez też go nie ma.

Raczej jest to chyba obojętne

Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne.

Co to za debil mylący linki z adresami ? To raz a następna bzdura to stwierdzenie , że EMD nie ma wpływu na ranking ..

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności