Skocz do zawartości

Jedna strona się wybiła, druga nie ?

potas119

Rekomendowane odpowiedzi

Stworzyłem bloga "matkę" przez wordpress instalatron. Sklonowałem go na 2 strony.

Obie strony są praktycznie identyczne. Na bloga A wgrałem 3000 unikalnych wpisów, na bloga B też około 3000 unikalnych wpisów.

Dodałem to do GWT. Strony sa zoptymalizowane pod kątem unikalnego description, opisów, alt obrazków.

Jednakże jedna strona po niecałym tygodniu posiada po 500 unikalnych wyświetleń, druga zać niecałe 10.. Skąd taka różnica, skoro blogi praktycznie są te same różniące się postami ?

Daj różne adresy IP dla każdej strony, ukryj dane whois domen, ukryj DNSy, zmień theme, każdą stronę inaczej zoptymalizuj, zmień strukturę linków ( odnośników) ,zmień nie tylko alty na obrazkach ale także nazwy obrazków, linkuj, dopalaj i jak arty są takie same to módl się o brak filtra :P

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności