Skocz do zawartości

Darmowy katalog stron prokatalog24.net

sith5

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Zapraszam do dodawania wpisów w katalogu stron prokatalog24.net

Aktualnie katalog jest darmowy natomiast wszystkie wpisy są moderowane przed dodaniem, także prosże o szanowanie swojego i mojego czasu.

Moderacja codziennie wieczorem.

- profesjonalny katalog stron - prokatalog24.net -
- baza noclegowa - top-noclegi.eu -
- portal dla kobiet - pieprzenie.net

• 11 miesięcy temu...

Witam,

W katalogu aktualnie są do wyboru wpisy darmowe i płatne oczywiście każdy z nich na różnych warunkach co jest opisane przed dodaniem wpisu.

Poniżej umieszczam tez 5 kodów na płatne wpisy:

QYTIME78
31IH1RUD
HKBDH4H2
W7N9AZ33
46ZAYQWK

Panowie i Panie,

Moja propozycja jest taka że co piątek będę wrzucał 3 kody na płatny wpis. Warunek jest taki aby po wykorzystaniu kodu, umieścić w tym temacie info jaki kod się wykorzystało.

PS:Na próbę będą dwie takie akcje, jeśli po nich zobaczę że ta prosta zasada jest respektowana to będą kolejne w innym wypadku nie będzie.

wg mnie podział wpisów trochę bez sensu, darmowy jest niekorzystny i dla dodającego i dla Ciebie, płatny "na zawsze" też nieźle, proponuję nie obiecywać niczego "na zawsze" za jakąkolwiek kasę, nawet za 1zł, bo ktoś to potem może wykorzystać, lepiej napisać np, że nieograniczony w czasie trwania usługi, czy coś w ten deseń, albo zwyczajnie "-"

i za linki w treści też wróżę szybkie problemy z disavow

kody z forum, czy nie, też większego sensu nie mają, wróżę więcej problemów

i życzę wytrwałości

dużo wytrwałości.

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Kody na dziś:

5QJUM6QP
1UBH4XVN
UDMKNYE6

wg mnie podział wpisów trochę bez sensu, darmowy jest niekorzystny i dla dodającego i dla Ciebie, płatny "na zawsze" też nieźle, proponuję nie obiecywać niczego "na zawsze" za jakąkolwiek kasę, nawet za 1zł, bo ktoś to potem może wykorzystać, lepiej napisać np, że nieograniczony w czasie trwania usługi, czy coś w ten deseń, albo zwyczajnie "-"

i za linki w treści też wróżę szybkie problemy z disavow

kody z forum, czy nie, też większego sensu nie mają, wróżę więcej problemów

i życzę wytrwałości

dużo wytrwałości.

Dzięki za uwagi przemyśle to i pewnie wprowadzę jakieś zmiany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności