Skocz do zawartości

Decaptcha & Antigate

morelo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zauważyłem, że dając tak ok 2$/1000 włącza się automatycznie case sensitive.

Może już ludzie nie wyrabiają z recaptcha i stąd problem. Poza tym ustawiając większy bid system sam dopasowuje trudność obrazka i jeśli jest jakiś prosty to i tak stawke bierze najniższą.

Dokładnie, nawet jak dasz maxa to i tak leci na OCR, więc znowu skończyło dobre narzędzie, nie wiem po co te śmieszne wykresy workersów online robią.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

po to, że możesz się szybko pożegnać z licką xr

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Tak, są przymiarki, ale polskie gimbusy raczej szybko się znudzą przepisywaniem RC za 3 zł za 1k, jakoś cienko widzę ten projekt.

• 2 miesiące temu...

Istnieje alternatywa, serwis RIPCaptcha.com, który znakomicie zarokomendował się już na samym starcie (powstał w tym roku). W porównaniu do Antigate jest szybszy i skuteczniejszy – jednym słowem niezawodny (sporo opini w internecie, aczkolwiek w większości w języku rosyjskim). Ceny są stałe, jednakże, jeśli potrzebne są wam spore ilości odczytów, możecie kupować pakiety captcha i uzyskać w ten sposób cenę poniżej 1$.

Wygodną rzeczą jest to, że ich API jest takie samo jak u Antigate, więc bez problemu można się na nich przestawić (na stronie jest instrukcja). W tej chwili serwis można testować jeszcze bezpłatnie: trwa akcja „pierwsze 7777 odczytów captcha za darmo” (najpierw należy założyć konto i napisać do support-u).

Chętnie odpowiem na wszelkie pytania dotyczące tego serwisu, jeśli takowe się pojawią.

• 4 lata później...

Jest mały problem: wykonałem przelew z paypal a w dalszym ciagu niema. Najlepsze jest to że z konta sciągło kasę a po wykonaniu transakcji pokazało ze źle wykonało przelew. Do suportu sie nie można dobić bo jak ktoś ma 0zł to niema możliwości wysłania ticket i takie to jaja. Maxpan możesz coś zadziałać w tej kwesti masz wieksze chody :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności