Skocz do zawartości

Tagi keywords... Prośba o pomoc

Gandi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam taki jeden mały problem...

Siedze własnie nad tagami podstron mojej nowej stronki i mam pewne wątpliwości. Może najpierw pewne przykłady:

podstrona 1:

www.***/oferta/wycinka-drzew-odśnieżanie

Wycinanka drzew, usuwanie zagrożeń i inne interwencje

Zajmujemy się wycinką drzew, posiadamy do tego celu oddzielną ekipę zajmującą wyłącznie pracami na drzewach. Skuwanie tynków, odśnieżanie dachów również nie są nam obce.

Wycinka drzew,

skuwanie tynków,

odśnieżanie dachów,

Warszawa,

Piaseczno,

Tarczyn,

Grójec

Mazowsze

Mazowieckie

podstrona 2:

www.***/galeria/prace-interwencyjne

*** Galeria wycinka drzew, usuwanie zagrożeń Warszawa

Zobacz naszą galerie pokazującą jak wykonujemy: Wycinka drzew, skuwanie tynków i inne na terenie: Warszawa, Piaseczno, Grójec, Tarczyn

prześwietlanie drzew

przycinka gałęzi

usuwanie gniazd os

usuwanie gniazd szerszeni

Warszawa,

Piaseczno,

Tarczyn,

Grójec

Od razu napisze, że na danych podstronach mam ok nagłówki H, keywordsy w treści podstrony, ALTy z keywordsami, nazwy miast w treści i inne słowa kluczowe zazwyczaj w postaci STRONG więc wszystko wydaje mi się być w porządku.

Mam pytanie: czy jak mam w meta tagach nazwy miast powtarzające się w różnych konfiguracjach (kolejnościach), umieszczone na 15 podstronach z 45 to google się wkurzy, że nadużywam?

Czy jeśli nazwy miast umieszcze w jakimś boxie w danej kategorii prac, to użytkownik znajdzie mnie wpisując np. prześwietlanie drzew warszawa (jest to mało konkurencyjna fraza, moim zdaniem, a przynajmniej słowa mało występujące w keywords u innych) jeśli w tagach będzie prześwietlanie drzew a nazwa miasta będzie w boxie?

Popatrzcie proszę, czy w moim przykładzie inne rzeczy są ok.

Pozdrawiam,

Krzysiek

Witam i dzięki za odpowiedź,

To, że nie są brane "na plus" to wiem, przynajmniej tak na necie wyczytałem, ale czy tak robiąc jak powyżej nie zaszkodzę sobie?

Jak zrobie sobie tego boxa to wystarczy i będę mógł spokojnie zrezygnować z tych tagów z nazwami miast?

No i czy twoim zdaniem wszystko w powyższym przypadku jest ok? czy popełniłem jakiś błąd?

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności