Skocz do zawartości

jak poprawic pozycjonowanie? serwis z CV i listami

takedabutsu

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego co pamiętam Zgred i Lexy nie polecają dodawania do wp-katów jako pierwszy stopień do filtra więc nie rozumiem po co podajesz ich osoby.

Ja zadałem proste pytanie: co oznacza nieumiejętne dodanie do wp-katów? Przedstaw mi przykład może takiego umiejętnego dodania to szybciej zrozumiem.

Hmm to jest jak z swl. Większość nie poleca, a mnóstwo stosuje z dobrym skutkiem ;)

Wysłane na priv :)

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

A co oznacza umiejętnie? To znaczy jak?

Bycie spostrzegawczym i czytanie ze zrozumieniem nie boli ;)

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/182262-jak-poprawic-pozycjonowanie-serwis-z-cv-i-listami/#entry1264794

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Tu nie chodzi o bycie spostrzegawczym bo to co Mion napisał czytałem już wcześniej. Każdy ma swoje zdanie, ostatnio większość pisze prostą puentę: grupy katów są na straconej pozycji, ale jest jeszcze paru "obrońców", którzy ciągle wypisują "nieumiejętnie" więc ciągle próbuję zrozumieć co to oznacza.

Bo to, że pojedyncze katalogi raczej nie zrobią krzywdy to jest raczej oczywiste.

"nieumiejętnie" więc ciągle próbuję zrozumieć co to oznacza.

Piszesz, że

to co Mion napisał czytałem już wcześniej

Wychodzi na to, że czytałeś ale nie WYczytałeś , Mion napisał wyraźnie jakimi kryteriami należy się posługiwać wybierając miejsce na wpis ;).

Prościej chyba nie można wytłumaczyć ;) ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Naprawdę trzeba mieć zerowe pojęcie o SEO i w dodatku trochę pecha, żeby zaszkodzić sobie jedną grupą WP-Katów.

to jak z tekstem,że "jednym linkiem nie można sobie zaszkodzić".

zależy jaki link, z jakiego miejsca, z jakimi parametrami itp.

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności