Skocz do zawartości

Frytka u Cejrowskiego

Ptaq

Rekomendowane odpowiedzi

Podobno znane a ja dopiero teraz to widzialem i niezly hardcore, zjechał ją masakrycznie :D

https://www.maxior.pl/?p=index&id=13741&8

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Niezłe... Nie widziałam tego wcześniej :D.

Zamiast siedzieć cały dzień na forum pograj sobie w fajne gry flash. Możesz też przejrzeć katalog stron (łączny PR=666 :P) i oczywiście dodać tam swój link.

Masz 13 lat? Kup sobie takie ściągi, będziesz dżezi! :-)

Sprzedam linki z PR5, www.php-fusion.pl - info na PW.

Cytat
PS Forum tez sie teraz wali - cos nie tak

i niestety to nie jest dowcip :D może Kill miał racje ? teraz byle kto "robi" za specjaliste SEO

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Cytat
i niestety to nie jest dowcip może Kill miał racje ? teraz byle kto "robi" za specjaliste SEO

chodzilo mi o '404 not found' i b. wolno chodzace forum raczej (w czasie gdy pisalem posta)

Cytat
Odnoszenie się Cejrowskiego z niemalże nienawiścią do tej osoby jest żenujące

chyba chodzilo ci, o to ze odpowiedzi p.Frytki byly żenujące.

papieros napisał(a):

chyba chodzilo ci, o to ze odpowiedzi p.Frytki byly żenujące.

One były mało inteligentne. Starala się bronić, jednak ją to przerosło.

Jeśli zaś chodzi o wrogie nastawienie prowadzącego do swojego rozmówcy od samego początku nagrania, to jest totalnie żenujące, nieprofesjonalne i niesmaczne. Zero finezji, zero szacunku, dowcipy też grubo poniżej średniej...

Bynajmniej nie bronię tej osoby w jakikolwiek sposób. Jej sprawa co robi, z kim to robi, za kogo się uważa itp.

Nie mnie to oceniać.

Jednakże uważam, iż wykorzystanie swojej "przewagi liczebnej" (medialność, możliwość dowolnego zmontowania wypowiedzi do wynikowej wersji programu) oraz "przewagi intelektualnej" (prostackie aluzje do głupoty rozmówcy w celu wytrącenia go z równowagi) aby zbesztać kogoś w chamskim stylu publicznie i podlizać się jednocześnie komuś innemu, jest poniżej wszelkiej krytyki. Zachowanie dokładnie takie samo i wymagające tyle samo "odwagi", co kopanie leżącego.

mozliwosc podmontowania ? przeciez zanim ten shit sie ukazał ona musiała autoryzować to nagranie. W ogole o ile dobrze pamietam to byly nagrane dwie wersje tego programu a autoryzacje dała wersji bardziej hardcorowej - pewnie liczyla że cały naród ja utuli po takim potraktowaniu.

poprostu trafil swoj na swojego i nie ma co sie wgłebiac w logike ludzi cierpiacych na nieustanna potrzebe parcia na szkło

Sens stawiania precli jest taki że jak Google da nam bana na domenę do której linkujemy to będą musieli nam oddać samolot.

LOL - tez nigdy tego nie widzialem, dzieki :pytajnik:

ostro pojechal i bardzo, bardzo dobrze - moze nie jestem zwolennikiem Radia Maryja ale takie postacie jak nieslawna Frytka powinno sie tepic i bardzo mi sie program podobal :pytajnik:

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Też tego nie widziałem :pytajnik:

Cejrowski sobie zniej jaja robił - nie przesadzajmy z tą wrogością.

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

Jaja jajami ale "naczelnego kowboja" opuściła finezja i a zagrywki pod publiczke polsatowską były żenujące, co jak co ale gostka stać na wiekszy format ......

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Według mnie oboje zrobili z siebie debili. Frytka jechała na kontrowersję poprzez swoją głupotę a Cejrowski wykazał brak szacunku i kultury (niestety).

BTW. Chodziłem kiedyś z Frytką do szkoły i mogę potwierdzić, że była raczej problemowym dzieckiem. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności