Skocz do zawartości

Google reklamuje się w AdWords

bart

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

tak sobie szukałem dzisiaj darmowego antywirusa w google.com i o oto co dostałem jako wynik wyszukiwań,

zwróćcie uwagę na pierwszy link sponsorowany :D

google reklamuje samo siebie

dla tych, którzy mogą nie zdążyć obejrzeć link sponsorowany w wyszukiwarce (chociaż w to wątpie)

zamieszczam

zrzut ekranu

jak myślicie płacą sami sobie ? :(

jak myślicie płacą sami sobie ? :D

A Ty, kiedy umieszczasz u siebie link do innej swojej strony, płacisz za to sam sobie? :(

Zamiast siedzieć cały dzień na forum pograj sobie w fajne gry flash. Możesz też przejrzeć katalog stron (łączny PR=666 :P) i oczywiście dodać tam swój link.

Masz 13 lat? Kup sobie takie ściągi, będziesz dżezi! :-)

Sprzedam linki z PR5, www.php-fusion.pl - info na PW.

A Ty, kiedy umieszczasz u siebie link do innej swojej strony, płacisz za to sam sobie? :hello:

wiadomo, że nie płace ale ja nie jestem firmą

ciekawe, że po prostu "wykupili" sami u siebie link sponsorowany, a nie ustawili sobie własnej strony ręcznie na pierwszej pozycji w wynikach wyszukiwania - czy to świadczy o tym, że jednak wyniki wyszukiwania nie są w żaden sposób sterowane ręcznie (kiedys była na forum dyskusja, że jednak są) czy też po prostu chcieli mieć czyste sumienie

• 2 tygodnie później...
jak myślicie płacą sami sobie ? :angry:

A Ty, kiedy umieszczasz u siebie link do innej swojej strony, płacisz za to sam sobie? ;)

Jasne że płacą. To nie jest jednoosobowa działalność gospodarcza, tylko potężna korporacja.

Przepływ pieniędzy muszi być. Z działu do działu ale trafić na konto muszą. Faktura wewnętrzna - koszty i normalna księgowość. Dobry sposób na omijanie podatków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności