Skocz do zawartości

[Startup] MailSupport.PL - Pierwsza Linia Wsparcia

Rekomendowane odpowiedzi

logo.png

Przyjmowanie zgłoszeń lub zapytań przez małe i średnie przedsiębiorstwa działające w sieci z biegiem czasu staje się coraz bardziej uciążliwe. Użytkownicy zadają setki czy nawet tysiące pytań wysyłając przy tym kilkaset maili, które musimy w jakiś sposób przechowywać. Pracownicy marnują czas na wyszukiwanie wiadomości od użytkowników oraz usuwanie starych. Wtedy praca staje sie mało wydajna, a pracownik szybko się męczy.

Serwis MailSupport.PL umożliwia pobieranie wiadomości email z skrzynek pocztowych posiadających funkcję IMAP czyli większości skrzynek pocztowych na świecie ( m.in. Google , o2.pl ). Wiadomości są pobierane i umieszczane w naszym serwisie, a usuwane z skrzynki pocztowej. Należy pamiętać, że zaleca się dodawanie pustych skrzynek pocztowych lub posiadających kilka maili. Moderacja kilkuset maili może być bardzo uciążliwia.

Funkcjonalności :

- Użytkownik posiada możliwość dodania swojej skrzynki pocztowe z i bez połączenia SSL.

- Użytkownik może odbierać maile z wielu skrzynek pocztowych jednocześnie.

- Użytkownik może wysyłać maile z wielu skrzynek pocztowych.

- Użytkownik może odpowiedzieć wielokrotnie na jedną wiadomość widoczną w panelu.

- Użytkownik posiada możliwość przeniesienia wiadomości do zakończonych.

- Użytkownik posiada możliwość tworzenia szablonów wiadomości.

- Użytkownik może przeglądać wiadomości zakończone, oczekujące, rozpoczęte.

Więcej informacji :

Kontakt PW

Kontakt poprzez zakładkę Kontakt na stronie www.

Przede wszystkim: kto jest producentem tego czegoś, dane kontaktowe firmy ?

Tworzysz aplikacje dla firm:

przyjmowanie zgłoszeń lub zapytań przez małe i średnie przedsiębiorstwa działające

to oferuj swoje usługi jako firma!

Gdzie jest cennik itd ....

----

Jeśli już to taka aplikacja musiała by być z prawdziwego zdarzenia przez co rozumiem kopie bezpieczeństwa całej bazy i to w kilku miejscach z uwagi na to: "

umieszczane w naszym serwisie, a usuwane z skrzynki pocztowej
. " Oraz odpowiednio zabezpieczona przez włamaniami.

Oferujesz odpowiedni poziom bezpieczeństwa w tym zakresie ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Dane kontaktowe do Twórcy są w regulaminie. Przed dodaniem wpisu tutaj przeczytałem wiele tematów STARTUP i wydaje mi się, że wszystkie początkowe wątpliwości są rozwiane.

Gdzie jest cennik itd ....

Całość jest w tej chwili darmowa. Nie mówię, że opłat nie będzie jednak w najbliższym czasie nie będziemy tego wprowadzać. Mówię tutaj o okresie 2 miesiące +.

Oferujesz odpowiedni poziom bezpieczeństwa w tym zakresie ?

Serwer jak i baza danych zostały odpowiednio zabezpieczone przed włamaniem z zewnątrz.

Jeśli już to taka aplikacja musiała by być z prawdziwego zdarzenia przez co rozumiem kopie bezpieczeństwa całej bazy i to w kilku miejscach z uwagi na to

W najbliższym czasie postaramy się wykonać taką opcję. Dziękujemy za ciekawy pomysł.

Mion zapraszam do zarejestrowania się i przetestowania systemu nawet przy mało używanym lub trefnym emailu. Zobaczysz funkcjonalności i może podsuniesz nam jakiś ciekawy pomysł :)

Ja chyba czegoś nie rozumiem- jaki to ma sens? przenoszę wiadomości z jednego konta na inne i co dalej? Muszę sprawdzić setki wiadomości z wielu kont w jedynym miejscu?

Zupełnie nawiasem, Opera Next na Lubuntu wyświetla Twoją stronę, bo jest kicha z czcionką. Dalej- uwaga Miona jest aktualna- skoro to usługa głównie dla firm, oczekuję danych rejestrowych, a nie nazwiska i adresu, bo to dla mnie żaden poziom pewności.

Edyta:

Zdajesz sobie sprawę z tego, że

CytujOferujesz odpowiedni poziom bezpieczeństwa w tym zakresie ?

Serwer jak i baza danych zostały odpowiednio zabezpieczone przed włamaniem z zewnątrz.

to jakiś bełkot? "odpowiednio zabezpieczone", czyli wyświetlasz popup z napisem "proszę, nie włamujcie mi się do bazy!"? Jakaś specyfika tych zabezpieczeń?

Jeśli już to taka aplikacja musiała by być z prawdziwego zdarzenia przez co rozumiem kopie bezpieczeństwa całej bazy i to w kilku miejscach z uwagi na to

W najbliższym czasie postaramy się wykonać taką opcję. Dziękujemy za ciekawy pomysł.

Kolego to nie jest ciekawy pomysł tylko NIEZBĘDNA FUNKCJA jeśli chcesz z tego typu usługą wychodzić do użytkowników biznesowych.
może podsuniesz nam jakiś ciekawy pomysł
Audyt serwisu jest płatny i możesz go u mnie zamówić.

Co do testowania to dziękuję, ale nie skorzystam... W biznesie nie używam systemów tworzonych przez "Jana Bez Ziemi <czytaj firmy> zamieszkałego przy ulicy *******.... Przy ulicy ***** to mogę wejść do PUBU na piwo :palacz:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Już rozumiem czemu nawiązałeś do tego bezpieczeństwa

Takim ludziom serdecznie dziękuję

Wątpię....

Tak z ciekawości zapytam - jak ty sobie wyobrażasz świadczenie tej usługi dla "małe i średnie przedsiębiorstwa" skoro NIE MASZ

- działalności gospodarczej;

- zgłoszonej bazy danych w GIODO ;

- kopii bezpieczeństwa danych ;

Może byś się ustosunkował do tego czy też podziękujesz ..

Audyt serwisu jest płatny i możesz go u mnie zamówić.

Już rozumiem czemu nawiązałeś do tego bezpieczeństwa :)

Takim ludziom serdecznie dziękuję :)

To już jest jakaś głupota. Ktoś podsuwa ci kilka wyraźnych i rażących błędów, a ty chcesz więcej i to za darmo. Kto jak kto, ale Mion w taki sposób swoich usług nie musi reklamować... To takim ludziom, jak ty się serdecznie dziękuje.

Jak widać twój start-up pełen jest niedociągnięć, nie tylko technicznych. W tego typu sprawach stawia się na wiarygodność, której tutaj wyraźnie brakuje. A ktoś, kto chowa (inaczej tego nazwać nie mogę - ja bym ich tam nie szukał) pełne dane kontaktowe w regulaminie to wiarygodny na moje oko nie jest.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Projekt spiep...y od początku. Szkoda.

Poza tym czy przeprowadziłeś wywiady zanim wystartowałeś ? Aby stwierdzić, że projekt jest potrzebny nalezy zacząć od wywiadów i pytań, które dadzą odpowiedź czy ktokolwiek będzie zaintresowany czymś takim...

Poza tym gmail to ma :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

kris niech autor odpowie :D

Przyjmowanie zgłoszeń lub zapytań przez małe i średnie przedsiębiorstwa działające w sieci z biegiem czasu staje się coraz bardziej uciążliwe. Użytkownicy zadają setki czy nawet tysiące pytań wysyłając przy tym kilkaset maili, które musimy w jakiś sposób przechowywać. Pracownicy marnują czas na wyszukiwanie wiadomości od użytkowników oraz usuwanie starych. Wtedy praca staje sie mało wydajna, a pracownik szybko się męczy.

do takich stosuje się systemy crm i przy ich pomocy organizuje się pracę, często są to systemy dedykowane :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności