Skocz do zawartości

[Znaleziono] Promocje na domeny .ru, .рф, .su, .by, .com.ua, .org.ua oraz inne ze Wschodniej granicy

Mikolaj

Rekomendowane odpowiedzi

Do 18 sierpnia za darmo domena .ru

https://www.reg.com/domain/new/

Będę wdzięczny, jeżeli zarejestrujesz się z mojego reflinka https://www.reg.ru/domain/new/?rid=402523 niestety po rosyjsku, ale można zmienić język na angielski po zarejestrowaniu się.

Instrukcja, na wszelki wypadek.

825cdad6a9aa532cmed.jpg

Wybrać metodę płatności.

9ea551b73dfdcfeamed.jpg

Na końcu podać kod

SPASIBO-1800000

c0d0f7bdf5af9383med.jpg

Potrzebujesz pomocy, pisz.

To ciekawe gdzie domeny rejestrujesz ;-).

1. Dla Nazw Domeny, dla których Obsługę Administracyjną i Techniczną świadczy NASK na rzecz Abonenta, wnioski o Zmianę Delegacji muszą zawierać:

a.

dane Abonenta (dane adresowe, NIP, PESEL/REGON, numer telefonu, adres poczty elektronicznej

pozdrowienia.

googlerulz.

Z całym szacunkiem ale chyba mało domen rejestrujesz po świecie. Podawanie NR paszportu jest wymagane w większości znanych mi rejestratorów domen działających na świecie, o RUnecie nie wspomnę, a właśnie RUnet tu chodzi.

Podawanie nr paszportu jest chorym wymogiem.

to nie ty rozdajesz karty, chcesz kupujesz tam domeny, nie chcesz nie kupujesz, ale zgadzam się podawanie NR dowodów i paszportów niesie pewne ryzyko, dla tego są rejestratory bulltproof gdzie można podawać dowolny ciąg znaków i cyfr, ale porządny, legalnie działający rejestrator po prosty wymaga NR paszportu bo może o polskim PESEL i nie słyszał.

Z całym szacunkiem ale chyba mało domen rejestrujesz po świecie.

Być może.

Podawanie NR paszportu jest wymagane w większości znanych mi rejestratorów domen działających na świecie, o RUnecie nie wspomnę, a właśnie RUnet tu chodzi.

Omijam wielkim łukiem rejestratorów gdzie trzeba podawać zwiększoną ilość danych. Omijam szerokim łukiem rosyjskich i im podobnych rejestratorów.

Jestem zdania, że należy podawać minimalną ilość danych i tego się trzymam. A domen mam sporo, wszystkie rejestrowane bez podawania PESELU a tym bardziej nr paszportu. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Ale w Polsce NASK wymaga PESEL

NASK niech sobie wymaga, ale partnerzy NASKu u, których rejestruję domeny nie wymagają takich danych. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

• 1 miesiąc temu...

W Rosji jak chcesz na lewe dane zarejestrować domene to kupujesz skan paszportu. Więcej czasu zajmuje wklejanie tych danych do formularza niż ich zakup.

A u rosyjskich rejestratorów dobrze robisz że nie podajesz swoich danych. Przecież Putin i całe KGB nie może już spać tylko marzy jak zdobędzie wreszcie twój PESEL, jesteś targetem #1.

Pozycjonowanie w Yandex - piszę o pozycjonowaniu w krajach wschodnich

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności