Skocz do zawartości

Kolejna rzeź prosiaków

blake

Rekomendowane odpowiedzi

Jak tak dalej pójdzie to do sprawdzenia samych pozycji trzeba będzie mieć chyba z 50 dedykowanych prosiaków wykupionych a o harwestowaniu to już pewnie można zapomnieć.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Posiadam statystyki Stat4Seo i Web-Tools. Nie wiem jak to w praktyce działa od środka ale w Stat4Seo miałem dziś prawie wszystkie proxy na czerwono i duże opóźnienie w kasnowaniu a w Web-Tools spokój i sprawdzanie pozycji zgodnie z przewidywanym harmonogramem.

Z tymi proxy to coraz drożej :(

Treningi WattUp.pl

Wyszła już wczoraj wieczorem aktualizacja stat4seo i poprawili to, już prosiaki tak nie lecą.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

jakieś działające proxy, jest ich x razy mniej niż normalnie, może przypadek

pula proxy jest taka sama Googel ich banuje o wiele częściej z racji tego wzrosło zapotrzebowanie nu i nie każde proxy już można reanimować przy pomocy captcha.

Sama ilość charwestwoanych proxy mniej więcej jest porównywalna jak rok temu, tylko działających pod Google jest zdecydowanie mniej.

Tylko po co usuwać niedziałające proxy kliknięciem myszy - soft powinien to robić automatycznie :)

U mnie soft robi to automatycznie, sprawdza tysiące adresów dziennie. Co prawda pod google jest trochę ciężko o dobre proxy ale daje radę :)

Poniżej zrzut ekranu z mojej instalacji

cae5447c614740edmed.jpg

Te zaznaczone na czerwono to tyle ma do sprawdzenia na dzień dzisiejszy. Oddzielne zapytanie dla google i dla majesticseo czyli 939985 zapytań.

Nie działające 2 bo jeszcze nie skasował ich.

Jak masz dobre źródła to nie trzeba się martwić o nic w moim sofcie nawet proxymarket nie potrzebne.

Działające ponad 20tys ale nie wszystkie działają pod google.

Tylko proszę nie testować takiej ilości na hostingach za 50zł na rok to Was wyrzucą.

bilbord_opublikuj_mini.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności