Skocz do zawartości

Test linkowania recznego fora

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

Skoro doszliśmy do etapu, że optymalizacja jest poprawna, źródła i "jakość" nie mają znaczenia to co innego pozostaje? Mam odpowiadać na oczywistą oczywistość?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie dajecie się manipulować Blakeowi (lobby katalogowemu) ;)

Jakość i ilość linków ma znaczenie ;)

Blake i jego testy:

gimnazjalny550.jpeg

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

No więc Blake według ciebie pozostają anchory? No i tutaj jest problem, bo chyba każdy wie, że jest duża szansa zaszkodzenia sobie niezależnie od anchorów. Czyli jednak nie ma żadnej magicznej bariery, jest tylko sabotaż, lobbowanie, głód z niedożywienia i śmierć. Takie jest życie na Łotwie.

lobby katalogowemu

:hahaha:

bo chyba każdy wie

Bo chyba mu się coś o uszy obiło tak?

jest duża szansa zaszkodzenia sobie niezależnie od anchorów

No słuchaj Panie, jeżeli myślisz, że kupisz donlinka i zrobisz topy na dostarczonej z nim bazie to raczej nie mamy co rozmawiać, ale jeżeli potrafisz korzystać z narzędzi do harvestowania to zawsze znajdziesz kilka bardzo dobrych linków, które zminimalizują ryzyko linkowania samym spamem do minimum.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@blake odpuść sobie tą krucjatę z edukacją, są to ludzi przed któymi jest długa podróż do przyswojenia i odkrycia tej wiedzy na siłe nie wtłoczysz im zasad oni muszą na to sami wpaść :) lemingi czekające tylko na ochłapy, że ktoś im da odpowiedź na tacy jak pracować, potem będzie to robił a i tak nie będzie wiedział czumu ma tak robić, przyjdzie następny updat i znowu będą płacze. Owszem dziele się informacjami z innymi firmami jak mają kłopot, ale to w zamyślę że mam bufor jak będę potrzebował pomocy to ktoś inny mi poomoże z zaufanych ludzi, no cóż tu nie ma co publikować na otwartym forum bo szczury się zlecą.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein

Odnośnie optymalizacji na stronie - to jest jeden z czynników decydujący o pozycjach, ale nie jest on decydującym.

Przykład: miałem ok. pół roku temu domenę(na testy) frazy typu "pomoc drogowa poznań" i odmiany. Nie przedłużyłem pomimo że były topy na kilka fraz(nie ważne dlaczego nie przedłużyłem).

Ważne jest to, że ktoś postawił na tej stronie katalog(jakiś easydir czy coś w tym stylu - stoi do dziś), a pozycje trzymały się jeszcze przez kilka miesięcy - pomimo zmiany kontentu na 100% inny niż był.

Blake -> nie wiem po co wypisujesz takie bzdury, każdy wie że katalogi to zuo ;) Tak jak wszystkie inne linki ;)

Pewnie część z Was myśli że za "super linki" z for/blogów itd. wyglądających na "naturalne" nie ma możliwości otrzymania filtra ? Chcę rozwiać te wątpliwości. Niestety tak nie jest.

[EDYCJA] Dlaczego tak nie jest - poczekajmy kilka dni na nowe posty na pio ;)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Podalem link do domeny sorry ale sredni ogarniety pozycjoner sprawdzi sobie majestic seo lub ahrefsem pewne rzeczy...

Indeksacje, anchory , pozycje i tym podobne rzeczy.

Wnioski kazdy wyciagnie sam - linki z for (postow) recznie to jedna z metod seo ktore mozna zaliczyc do white hat'u (fora tematycznie powiazane )

No to baze wyjsciową już masz, a teraz czas na zaplecze. linki z forów w takiej ilości pozwoliły na to, abyś na proste frazy miał pozycję 1 oraz gdy będziesz linkował z zaplecza jest mniejsze prawdopodobieństwo spadku w dół ... Taką ilością linków nie można zanotowac skoku np. na frazę "bielizna dla kobiet " ,ale w przyszłości dzieki takim linkom bedzie tobie duzo prościej wbić się wyżej,ale pod warunkiem,że masz dobre zaplecze .

... w przyszłości dzieki takim linkom bedzie tobie duzo prościej wbić się wyżej,ale pod warunkiem,że masz dobre zaplecze .

Zapewne ma. Panowie nie piszcie już więcej bo się zrobi tłok w Topach ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Beer - celem nie bylo wbijanie do top5 czy zdobycie ruchu ... celem bylo sprawdzenie na ile linki dodawane recznie (a wiec odpowiednia ilosc/fora) maja wplyw na pozycje.. czy domena weszla by do top20 czy top30 to bez znaczenia.

Nie zauważasz sprzeczności w swojej wypowiedzi ? ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ach, bo ten świat jest pełen sprzeczności ;)

Zgadza się, jedną z nich jest

Kung Fu SEO

Mówisz o tajnych wiedzach na temat brandowania anchorów? :hahaha:

Myślisz o osobistych przytykach, takich jak ten Twój, powyżej? :lol:

Zobacz postKung Fu SEO, o 17 sierpień 2013 - 12:06, powiedział:

Kung Fu SEO

Ten cytat to manipulacja :jezyk1:

- Przypadek? Wszechświat nie może sobie pozwolić na taki luksus.

na temat brandowania anchorów?

:hahaha:

To te co w filtry wpędzają?

Macie kolejną wskazówkę czego nie robić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności