Skocz do zawartości

Test linkowania recznego fora

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

na Twitterze

Zapewniam, że jest w cholerę innych miejsc i Twitter nie jest jedyną społecznościówką ;)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak obecnie wygląda sprawa z mocą linków z for? warto przeznaczać dużo czasu na tworzenie takich linków?

Forów...

Zależy czy wrzucisz go w stopkę, czy w treść i będzie to forum/dyskusja powiązana z tematem strony, która linkujesz. Link tematyczny da więcej mocy.

Zależy czy wrzucisz go w stopkę, czy w treść i będzie to forum/dyskusja powiązana z tematem strony, która linkujesz.

Wiesz to na 100% czy tak Ci się wydaje?

Na pewno, to wiem, że kiedyś umre :) Linkowanie tematyczne zawsze przynosiło u mnie lepsze efekty.

Nie tak mu się wydaje, tylko sprzedaje pakiety tematyczne, więc musi komuś kit wcisnąć ;)

:) Nie tylko sprzedaje, sprzedaje przy okazji. Kitu nie wciskam, bo u mnie efekty przynosi lepsze.

Ja Ci już dam info - nie ma żadnej "tematyczności".

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Daj innym zdobywać ją choćby dzięki takim testom ;)

Ale ja właśnie napisałem wynik tego testu. Co chcesz jeszcze testować?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ty masz swoją racje, ktoś ma inną

Ja się nie opieram na racjach i na tym co ktoś napisał :D Racje to mogą być żywieniowe, fakty w pozycjonowaniu to coś zupełnie innego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności