Skocz do zawartości

Test linkowania recznego fora

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

Macie kolejną wskazówkę czego nie robić.

Tu też

Zobacz postCordor, o 03 kwiecień 2013 - 04:05, powiedział:

ale świetnie wygląda informacja że wynikiem optymalizacji jest spadek pozycji

Zmiana tytułu to nie optymalizacja. To czasami strzelenie sobie w kolano.

Zobacz postmesteken, o 03 kwiecień 2013 - 04:07, powiedział:

Całe linkowanie zleciłem na główną, na 2 anchory.

I wszystko jasne. Możecie mówić do mnie od dzisiaj wróżka.

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

"Wiem, ale nie powiem", "Moja racja jest mojsza niż twojsza, bo moja racja jest najmojsza"...

Chyba zacznę Wam wysyłać faktury za marnowanie mojego czasu :D

Naprawde duza czesc dyskusji na tym forum jest tak niemerytoryczna,ze az szkoda tu zagladac..

Ktos pisal o zapleczu : najlepsze zaplecze jest nie na twoich domenach chociażby drupale - w ten sposob można było wbijać jedne z trudniejszych fraz na świeci a wy mi tu piszecie o bieliźnie dla kobiet

Dwa : Nie wykonuje seo dla Polskich klientow bo mi się to ewidetnie znudziło - ludzie pracujacy w PP których poznałem przez ostatnie dwa lata potrafia merytorycznie o pewnych sprawach rozmawiac - zwrocie uwage jak wyglada wiekszosc testow publikowanych na tym forum - zamazana domena , zamazane anchory wiec praktycznie zaden material do analizy - wszystko jest robione stricte pod sprzedaz czy to multikodow czy tez innej uslugi. Ja nie zamierzam ani nie bede nic sprzedawal.

Polskie seo to :

a) małe wyzwania

B) ciągłe marudzenie klientów

c) Polski klient nie potrafi chyba zrozumieć, że jak się nie wyda to się nie zarobi (pomijając znikomy promil klientów)

Ogolnie sama mentalność świata seo (w Pl ) jest niestety do d...

Pokazcie po 2-3 frazy ktore wbiliscie w top w ostatnich 12 miesiącach to chetnie sobie podyskutuje na temat skutecznego linkbuildingu czy innych kwestii.

Pokazcie po 2-3 frazy ktore wbiliscie w top w ostatnich 12 miesiącach to chetnie sobie podyskutuje na temat skutecznego linkbuildingu czy innych kwestii.

I temat można zamknąć :) Chyba, że Kapitan i Boguś mają coś jeszcze do dodania. Co ja się pytam :) Oni zawsze mają coś do dodania.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Może lepiej pokazać na które nie udało się wbić i podyskutować o linkbuildingu ;) ale i tak to niczego nie dowodzi . Tak jak wcześniej pisałem i wielokrotnie podkreślam inaczej robisz klienta a inaczej robisz PP . Kto tego nie rozumie to już jego sprawa. Pewnie dlatego też ktoś nie robi stron klientów a tylko PP.

Że nie wspomnę o oferowaniu pozycjonowania "każdej frazy jakiej inni boją się robić za 400 zeta" :D czy jakoś to tak leciało.

Po prostu zmieniły sie lekko czasu i podejście guglarzy do tematu i napierd***lanka linkami z automatów nie jest tak bezpieczna jak kiedyś, dodatkowo uprzejmie donoszę czy disallow też zrobiło swoje .

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

na temat brandowania anchorów?

:hahaha:

To te co w filtry wpędzają?

Macie kolejną wskazówkę czego nie robić.

Blake, znowu siedzisz w filtrze? Czy Ty się kiedykolwiek czegoś nauczysz? :hahaha:

https://www.google.pl/search?q=netmisja

https://www.google.pl/search?q=katalogi+netmisja

71a907fa7cc3c856.jpg

- Przypadek? Wszechświat nie może sobie pozwolić na taki luksus.

Co ja się pytam :) Oni zawsze mają coś do dodania.

Tak, powróż jeszcze raz z fusów.

Blake, znowu siedzisz w filtrze? Czy Ty się kiedykolwiek czegoś nauczysz? :hahaha:

Dla przypomnienia temat wątku:

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Blejkuś, musisz kupić z tonę gripeksu bo katalogi masz zagrypione ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Dla przypomnienia temat wątku:

Ale na pewno nie masz ochoty na małą dygresyjkę? :hahaha:

- Przypadek? Wszechświat nie może sobie pozwolić na taki luksus.

Blejkuś, musisz kupić z tonę gripeksu bo katalogi masz zagrypione ;)

Berbuś chcesz pogadać o katalogach to zapraszam: https://www.forum.optymalizacja.com/topic/164726-grupa-katalogow-netmisja/

wystarczy mi :

Z całkowitą pewnością katalogi stronic są coraz ważniejszym narzędziem jeśli pobierzemy pod uwagę pozycjonowanie stronic w internecie. Szczególnie jeśli mówimy tu o darmowych stronicach, które nie są usposobione na dochód. Normalne jest to, że taki posiadacz nie chciałby przelać wielkiej kwoty na kompetentne pozycjonowanie.

i

https://www.google.pl/search?q=katalogi+netmisja#bav=on.2,or.r_qf.&fp=702dc636138fce3&q=grypa+katalog%C3%B3w+netmisja

Nie przywykłem dyskutować o rzeczach bezwartościowych ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności