Skocz do zawartości

Indeksacja linków w google

korsarz

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie towarzysze

Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego google indeksuje tak mało linków? na kilka tysiecy wszystkich google pokazuje tylko 44. Co zrobic , jak wpisywac żeby indeksowało więcej? Mamy na to jakiś wpływ?

Noclegi Darłowo - noclegi -największa baza noclegowa miasta Darłowo

cukrzycacukrzyca

Witajcie towarzysze

Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego google indeksuje tak mało linków?

* co masz na myśli pisząc "tak mao" globalnie czy też własną witrynę ? Bo ja nie narzekam

* co zrobić:

1) czekać i trzymać kciuki

2) czytać forum i nie zadawać takich banalnych pytań

3) AAA jeśli już chcesz zadawać, to podaj więcej informacji - strategicznych informacji np. link do przedmiotowej strony :hello:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

No przeciez napisałem że na kilka tysięcy google pokazuje 44,

Z twojej wypowiedzi wnioskuję, że bierzesz się za cos oczym nie masz pojęcia i jeszcze masz żal, że Ci pomóc nie chcą choć sprawa była poruszanan 100o razy.

Polecenie link w google nie pokazuje prawdy!

Czytaj forum

kosz.

Jak bylbym moderatorem dalbym Ci jeden dzień odpoczynku - żebyś miał czas na poczytanie forum

Dzieki wielkie za podpowiedzi te - normalne :D

Jeżeli spośród 50 mln wyników moja strona jest w pierwszej dziesiątce, to chyba jakieś tam pojęcie mam, minimalne ale jednak. Fakt, mogłem najpierw poszukać na forum zamiast zadawać głupie pytania. Nie szukałem, bo na forum jest za dużo postów, w których ludzie naskakuja na początkujących, zwłaszcza tacy którzy napisali trochę wiecej od innych i czują sie Panami tego forum. Przykre :)

Noclegi Darłowo - noclegi -największa baza noclegowa miasta Darłowo

cukrzycacukrzyca

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności