Skocz do zawartości

Przymusowe wakacje ...

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Dostałem bilet do WKU - dzisiaj :D na 28.08 :D po 9 latach spokoju :(

Byłeś już w wojsku?

Mam nadzieję, że biorą tylko tych, którzy służyli.

Byłem - Legnica 1996/97 :) SPR :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Koty :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Dostałem bilet do WKU - dzisiaj :D na 28.08 :D po 9 latach spokoju :(

Byłeś już w wojsku?

Mam nadzieję, że biorą tylko tych, którzy służyli.

Byłem - Legnica 1996/97 :) SPR :)

Dobra jednostka z jeszcze lepszym sprzętem, uczyłeś się tam podstaw SEO?

DSC_0612.JPG

Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji.

w 96 ? żart ? :D

ja tam "nauki" pobierałem ;) i sam je dawałem :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Tragedii nie ma

Na czas ćwiczeń pracodawca musi udzielić powołanemu zwolnienia od pracy, ale bez prawa do wynagrodzenia. Niemniej jednak, żołnierzowi rezerwy przysługuje rekompensata za utracone w tym czasie wynagrodzenie lub dochód z prowadzonej działalności gospodarczej. Ponadto, wszystkim przysługiwać będzie zwrot kosztów dojazdu do jednostki wojskowej oraz powrotu do miejsca zamieszkania.

Swoją drogą, niezłego musisz mieć farta, że jesteś wśród 3600 powołanych w tym roku rezerwistów :P

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Tragedii nie ma

Na czas ćwiczeń pracodawca musi udzielić powołanemu zwolnienia od pracy, ale bez prawa do wynagrodzenia. Niemniej jednak, żołnierzowi rezerwy przysługuje rekompensata za utracone w tym czasie wynagrodzenie lub dochód z prowadzonej działalności gospodarczej. Ponadto, wszystkim przysługiwać będzie zwrot kosztów dojazdu do jednostki wojskowej oraz powrotu do miejsca zamieszkania.

Swoją drogą, niezłego musisz mieć farta, że jesteś wśród 3600 powołanych w tym roku rezerwistów :P

Może chcą go wykorzystać do budowy tajnego centrum IT?^^

Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji.

żołnierzowi rezerwy przysługuje rekompensata za utracone w tym czasie wynagrodzenie lub dochód z prowadzonej działalności gospodarczej

No to puści z torbami Wojsko Polskie :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

żołnierzowi rezerwy przysługuje rekompensata za utracone w tym czasie wynagrodzenie lub dochód z prowadzonej działalności gospodarczej

No to puści z torbami Wojsko Polskie :D

Wojskowy Komendant Uzupełnień Warszawa – Praga informuje, że na dzień dzisiejszy stawka za jeden dzień ćwiczeń żołnierzy rezerwy wynosi (w zł netto):

1. major - 117,50 zł
  2. kapitan - 115,00 zł
  3. porucznik - 112,50 zł
  4. podporucznik - 110,00 zł
  5. st. chorąży sztabowy - 95,00 zł
  6. st. chorąży - 92,50 zł
  7. chorąży - 90,00 zł
  8. mł. chorąży - 87,50 zł
  9. st. sierżant - 85,00 zł
  10. sierżant - 82,50 zł
  11. plutonowy - 80,00 zł
  12. st. kapral - 77,50 zł
  13. kapral - 75,00 zł
  14. st. szeregowy - 72,50 zł
  15. szeregowy - 70,00 zł

Niezłe zarobki. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

@GEGE: mały błąd zrobiłem. Chodziło o to , że suma budżetów zbrojeniowych państw w rankingu 2-17 jest < niż budżet zbrojeniowy USA. W sumie łatwo mogłeś to wywnioskować.

@ Kokodżambo: pewnie z Twoją wiedzą taka Macedonia podbiłaby , nie tylko Chiny , ale i Kosmos. Jesteś mega kosmitą:)

Niezłe zarobki.

To będzie na waciki a jak kolega wyżej wspomniał chodzi o "utracone zarobki"

PS

swoją drogą tak niska różnica pomiędzy kaloryferam a majorem ? Masakra ...

Niezłe zarobki.

To będzie na waciki a jak kolega wyżej wspomniał chodzi o "utracone zarobki"

PS

swoją drogą tak niska różnica pomiędzy kaloryferam a majorem ? Masakra ...

a czym się różni młodszy idiota który dał się złapać do wojska od idioty który w tym wojsku trochę już jest ? Bo nic innego nie umie. Różnica minimalna. Więc...

Różnica taka sama jak pomiędzy pozycjonerem który dopiero zaczyna a tym który siedzi już kilka lat w branży i ma kilkunastu klientów którymi się opiekuje ?

A kto to niby major ? Znam czterech. Jeden nawet prawie wie ile to jest 9 do potęgi (1/3). Założę się , że większość z Was nie wie. A w razie wojny pewnie jako pierwsi by w krzaki spier*****. Akurat ta zagadka była warunkiem , że postaram się odnaleźć moją książeczkę wojskową:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności