Skocz do zawartości

Przymusowe wakacje ...

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

@Osiek

Bo może i faktycznie była to najlepsza rzecz jaka ich w życiu spotkała.

Ci co nie poszli na studia pewnie również zrobili tak ponieważ było to najlepsze (dla nich) co mogli zrobić. Nikt przecież celowo źle dla siebie nie czyni.

Chodzi po prostu o to żeby nie mierzyć wszystkich jedną miarą. Każdy ma inne predyspozycje, talenty i powinien się spełniać w najlepszy dla niego sposób.

No fajnie że ktoś się spełnił w wojsku ale to nie znaczy że jest lepszy od innych bo nie jeden co nie poszedł ani na studia, ani do wojska mógłby kupić kilku szeregowych. I co jest dla państwa lepsze jeżeli rozmawiamy w tym kontekście?

Ci co byli w wojsku to uważają się za takich lepszych... a szczoteczką od zębów kible myli.

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ci co byli w wojsku to chodzą nabufonowani, dumni... z czego że szczoteczką od zębów kible myli?

Z tego że spełnili patriotyczny obowiązek, mieli jaja, nie unikali go, myli szczoteczką kible również, że poznali ludzi z którymi działali razem, postąpili tak jak kazała konstytucja, choć w niewielkim stopniu liznęli czegoś czym jest armia, sprawdzili się w ekstremalnych warunkach..

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

z czego że szczoteczką od zębów kible myli?

Z tego chociażby, że nauczono mnie szacunku do starszych, przełożonych oraz szacunku do pracy z tego, że jak wyłączą mi prąd lub jak znajdę się w lesie sam to dam sobie radę i nie będę żałosnym dupkiem jak ci z tego artykułu

https://wyborcza.pl/1..._POLEMIKA_.html

Z tego że spełnili patriotyczny obowiązek

Ja tam miałem w d... ten obowiązek ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

którzy byli w wojsku będą Ci wmawiać, że to najlepsze co ich w życiu spotkało.

osobiście uważam że przeszkolenie wojskowe w takiej czy innej formie powinien przejść każdy mężczyzna chociaż by z powodu żeby nie chodziła następną piz..a po świecie zaplątana w mamusiną spódnice i z roszczeniowym postrzeganiem świata :)

Czyli jak ktoś nie był w wojsku to piz*a?

Noooooo :D

edit: a taki niewinny temat założyłem :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Czyli jak ktoś nie był w wojsku to piz*a?

Zgadza się , guma od kalesonów ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Czyli jak ktoś nie był w wojsku to pi**a?

to pytanie to uproszczenie problemu ale patrząc na niektóre tematy/wypowiedzi nawet tu na pio, to by się niektórym forumowiczom bardzo przydał dystans do pewnych spraw :D

niestety pewnych rzeczy nie da się wytłumaczyć, trzeba je przeżyć :)

Ujmę to inaczej: każda p*zda marsz do woja! Zrobią z Ciebie, p*zdo, człowieka.

No na pewno na woju najwięcej zyskały piz*y.

Te akurat zwały się "wieszakami" - Beer były takowe za płotem u Cię ? ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

No na pewno na woju najwięcej zyskały piz*y. I czym większa tym bardziej będzie zachwalać.

jakbyś siedział obok to już byś dostał w nocha i by było po temacie :D

czujesz teraz różnicę? :)

Sądzę, że 80% dzisiejszej młodzieży nie przetrwa okresu unitarnego w LWP z lat 80 ubiegłego wieku.

Nie ma się czym chwalić. Nie każdy daje sobą pomiatać i lubi być poniżany.

Tu nie chodzi o poniżanie a o dyscyplinę. Zdyscyplinowany naród może prawie wszystko. Przykład: Japonia, Niemcy, USA.

Chociaz poniżanie (jak Ty to nazywasz) kształtuje w pewnym sensie psychikę. Odsiewa ludzi słabych psychicznie od normalnych. ;)

Tak samo jak ludzie, którzy nie poszli na studia na każdym kroku mówią, że to najlepsze co można zrobić,

Jak tak nie twierdzę. Byłem trochę w wojsku i skończyłem studia x2. Jedno drugiemu wcale nie przeszkadza, wręcz pomaga.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Beer były takowe za płotem u Cię ?

W sezonie pełno ;) . My mieliśmy taki plus, że non stop w "służbie bojowej" (podwójne racje żywnościowe , czekolada, więcej fajek) i czasami robiło się wypady na lipne akcje w strefę ;) , poza tym milicja , zomo schodzili nam z drogi ze wzgledu na "umocowania prawne" ...

Odsiewa ludzi słabych psychicznie od normalnych.

Raczej produkuje psycholi, którzy znęcają się nad innymi przy najbliższej okazji, najczęściej przyszłej rodzinie. Tylko zaznaczem, zę mówię o prawdziwej fali, a nie jakimś szorowaniu kibli, mierzeniu korytarzy zapałką. To jest bajka, ale znałem osobę, która trafiła dużo gorzej. Bardziej jak na filmiku z tego tematu.

https://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1020229&title=Obcinali-palce-sciagali-haracze-koszmar-w-armii&wid=13038748&

Fajny cytat: "Do wyższej szkoły wojskowej trafia kandydat na oficera. Przyszli koledzy i przełożeni mają z niego zrobić żołnierza z prawdziwego zdarzenia. Chłopak ma jedną wadę - wielkie stopy, tak wielkie, że w jednostce nie ma butów w jego rozmiarze. To jednak żaden problem. Koledzy obcinają mu palce u nóg. Teraz stopy pasują do butów."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności