Skocz do zawartości

Grupa katalogów opartych na seokatalogu - moderacja

kursor

Rekomendowane odpowiedzi

nieprawda już dawno są softy do moderacji, nawet na PIO jeden się sprzedawał. Oczywiste jeśli ma sie pracowników to oni to moderują, ale nie słyszałem nigdy o tym ze ktoś komuś extra płaci za moderacje katalogów. Bo taki "moderator"może namoderować tak że przywracanie drożej wyjdzie. Jest na PIO jeden jogurt co ciągle daje ogłoszenia że będzie moderować zaniedbane katalogi ale chyba kariery nie robi.

Bardziej chodziło mi o sposób w jaki moderujecie większą liczbę seokatalogów.

Macie do tego jakiś jeden centralny panel, który pokaże wpisy do moderacji ze wszystkich katalogów czy jednak wchodzicie do panelu w poszczególnych katalogach i w ten sposób moderujecie.

Dobrego softu ogólnie dostępnego raczej nie ma, raczej autorskie rozwiązania a przydało by się :)

Jeżeli zrobiłbyś taki panel centralny i działał by tak jak w wp-kat, to ja chętnie go kupie... Bardzo dobry pomysł...

Tłumaczenia przysięgłe z języków: rosyjski, ukraiński, gruziński.

link zdjęty :) Zdjąłem linki z profilu do swoich katalogów info priv

Do końca tygodnia będzie możliwość testowania panelu.

Chętnych proszę o info w tym wątku - dam namiary na panel na PW.

Jak to działała:

1. Do seokatalogu trzeba będzie wgrać 2-3 pliki.

2. W jednym z plików trzeba będzie zdefiniować swój kod weryfikacyjny (coś jak hasło).

3. Do panelu trzeba będzie dodać katalog (wprowadzić również kod weryfikacyjny).

4. Sam panel działa identycznie jak moderacja grupy w WP-Kat

5. Moderacja wysyła maile do użytkowników z powiadomieniami o akceptacji/odrzuceniu z serwera, na którym jest katalog i wg ustawień z katalogu.

Jest to rozwiązanie online. Nie trzeba instalować aplikacji na komputerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności