Skocz do zawartości

Przykładowe nienaturalne linki

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie dostałem komunikacik i dowiedziałem się, że :

"linki do witryny są niezgodne ze wskazówkami Google dotyczącymi jakości"

i jako przykładzik dwa linki. Konkretne i ciekawe linki z dokładnym anchorem na jaki poleciał filtr , nie dotyczą katalogów, nie są sitewide -wyłapane raczej mocne linki nie śmietnikowe

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam, ja również dostałem wczoraj to powiadomienie z jednym przykładowym linkiem. Jest to link sitewide umieszczony w mocnym serwisie lokalnym w boksie zatytułowanym "Linki". Znajduje się tam kilkanaście linków wraz z logotypami do firm lokalnych.

Serwis z ogłoszeniami nieruchomości w Bydgoszczy na sprzedaż i do wynajęcia.

No, o tym pisalem ostatnio. Teraz biali rycerze również nie będa mieć lekko ;)

Niech nikt nie myśli że katalogi/precle to zuo a jego superlink na jakimś blogu/forum jest wypas, aktualnie wszystko jest zuem :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

aktualnie wszystko jest zuem :D

Straseusz to jak linkować jak nie ma być anchorów w treści ? :D

czekac aż klient podlinkuje :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

jak to jak linkować?:) naturalnie:) teraz mechanik z prostą wizytówką zakładu musi założyć bloga i trzaskać poradniki "zrób to sam", testy producentów i inne, żeby produkować przydatną i ciekawą treść :) Ludziom się to spodoba i zasypia go masą naturalnych linków, ALE jeśli będą tacy zajebiści, że przypadkiem wstawią te linki pod anchorami lub po prostu przesadzą z tymi poleceniami to mechanik mniej robiący przy samochodach a więcej tworzący swój mechonetoblog dostanie powiadomienie o nienaturalnych linkach:)

Teraz każdy kto chce zaistnieć w google musi się naprawdę dużo nauczyć:D a i tak linkujący do niego W DOBREJ WIERZE mogą mu spłatać psikusa:)

jak to jak linkować? :) naturalnie:) teraz mechanik z prostą wizytówką zakładu musi założyć bloga i trzaskać poradniki "zrób to sam"...

To akurat zły przykład. Wspaniałomyślne Google dało darmowe narzędzie mechanikowi. Może sobie założyć stronkę firmową G+ i zbierać lajki od zadowolonych klientów :) i w ten sposób będzie wysoko w wynikach wyszukiwania jako dobry fachowiec.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Skoro tyle powiadomień zaczyna się pojawiać z tymi przykładami, to era kiedy, trzeba było zostać podpierniczonym przez życzliwych już chyba minęła. Zaczyna działać automacik, a ktoś z SQT tylko zatwierdza działania ręczne :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zaczyna działać automacik, a ktoś z SQT tylko zatwierdza działania ręczne

Automacik był zawsze, tylko niektóre przypadki weryfikuje się "ręcznie".

Mam przykład.

Powiadomienie o nienaturalnych linkach. Usunięcie linków, które rzeczywiście mogą stanowić problem (SWL). Witryna na zafiltrowane frazy idzie w górę. Powiadomienia o zdjęciu kary nie ma.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Ja czekam z jedna witrynką na ich odpowiedź na moje pytanie o te linki. Później zrobię jedną rzecz i zobaczę jak pójdzie. Nie mogę się już doczekać jakiejś automatycznej odpowiedzi ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności