Skocz do zawartości

Przykładowe nienaturalne linki

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

Przyłożyli się mocno do walki ze spamerami to teraz zbierają tego owoce (w negatywnym rozumieniu).

Dla nich raczej w pozytywnym bo tak jak zarabiali tak zarabiają dalej a poza tym nie mają "ciśnienia" na czas. Trzeba pamiętać, że to nie ich witryny wypadają z serpów ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Beerbant, to też, ale akurat tutaj odnosiłem się do nawału wniosków spływających do nich. Mniej roboty by mieli, gdyby rozłożyli kary w czasie, dla każdej puli witryn w danym miesiącu, a nie wszystkim za jednym zamachem, no ale cóż, chyba jednak mają w perspektywie zatrudnienie dodatkowych sprawdzaczy RR. Dziwie się trochę, bo mając nawet z 2000 wniosków dziennie do przejżenia (na jedną osobę) dałoby radę to wszystko tak zautomatyzować, by odciążyć ludzi jednocześnie nie tracąc na jakości. Chyba oni tam mają bardzo upośledzony mechanizm "wspomagania" ludzi z SQT czy SQE jak kto woli.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Dziwie się trochę, bo mając nawet z 2000 wniosków dziennie do przejżenia (na jedną osobę) dałoby radę to wszystko tak zautomatyzować, by odciążyć ludzi jednocześnie nie tracąc na jakości

Komputery chyba jakieś mają . Może nawet jakieś programy które to sprawdzają. Jakoś nie widzę pracownika google który wkleja linki w jakiś śmieszny program i sprawdza czy są czy ich nie ma . A jak są to sprawdza w DT czy się zrzekłeś czy nie.

nie róbmy z googla naszego NFZ ... przecież to inna epoka.

Dziś dostałem odpowiedź z 19.11 i to pozytywną, jednak w GWT w działaniach ręcznych dalej jakby filtr. Mieliście tak kiedyś że odpowiedź była pozytywna a informacja świadczyła dalej o filtrze? Czy trzeba poczekać kilka dni?

Uroczystości rodzinne

Pięknie wykonane Zaproszenia ślubne ręcznie robione w rewelacyjnych cenach

Dziś dostałem odpowiedź z 19.11 i to pozytywną, jednak w GWT w działaniach ręcznych dalej jakby filtr. Mieliście tak kiedyś że odpowiedź była pozytywna a informacja świadczyła dalej o filtrze? Czy trzeba poczekać kilka dni?

Ja też tak mam, 12.11 dostałem informacje o wycofaniu filtra pomimo tego nadal w Działania ręczne / Działania cześciowe mam wpis o nienaturalnych linkach.. Wysłałem przez GWT zapytanie w tej sprawie ale od tego czasu zero odpowiedzi a mimo tego że od wycofania filtra minął już 1 miesiąc i 1 tydzień nadal nie ma jakichś większych zmian w wynikach dla mojej strony a część podstron nadal jest gdzieś poza zasięgiem..

Jak Realnie zarabiać online - https://www.zarobic-online.pl/ - mój poradnik, HornSEO - hornseo.pl

U mnie udały się pozytywne i jedna negatywna, ale nie miała komunikatu o "kilku tygodniach". To chyba działa w ten sposób:

- kilka tygodni - sporo do poprawy i nic nie robisz by wyjść z filtra

- brak "kilka tygodni" - idziesz w dobrą stronę, ale jeszcze coś masz do poprawy

Troubles with google penalty? No problem - can fix it!

• 3 tygodnie później...

Nie liczcie na szybkie "powroty" po zdjęciu filtra. W większości przypadków nic się nie dzieje lub jeśli jeszcze coś się ostało, to leci, bo zaczyna działać DT. Ładne wzrosty widziałem kilka razy na kilkadziesiąt przerobionych pozytywnie wniosków.

=== więcej herezji o SEO piszę na blogu ===
Contexto - problem z pozycjonowaniem? zgłoś się do nas:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności