Skocz do zawartości

Przykładowe nienaturalne linki

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie wiem gdzie o to zapytać, to dam tutaj. Mam stronkę, która filtr dostała już jakiś czas temu, ale nie miałem czasu się nią zająć i dopiero teraz zacząłem analizować linki. I niektóre z nich są w cudzysłowiu. Kiedyś na 100% tak nie było, bo już je przeglądałem bez analizy. Co ten cudzysłów oznacza? To coś nowego, czy po prostu coś przegapiłem?

zdradzę Wam sekret. Jak ktoś analizuje linki i ma ich dużo, niech przepatrzy tylko 1-3 strony pierwsze i 1-3 ostatnie.

Zadziałało na 3 stronach :P.

I żeby Wam zaakceptowali piszcie we wniosku, że coś usunęliście.

Potem sobie pomyślałem, że jakbym pisał automat to podobny algorytm bym zrobił.

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Ja nie wiem co wy robicie że po 5 linkach macie info w GWT o nie naturalnych linkach. Ja swojego czasu kiedy katalogi dawały moc, potrafiłem dziennie dodawać wpis do 50-100 katalogów. Nie ukrywam że to mi zajmowało jak 8 godzinny etat, ale jakość i unikalność wpisów niestety kosztuje. Teraz zamiast dawać moc katalogi obniżają znacznie pozycję w serpach. Bądź tu mądry i pisz wiersze, jak każdy skrypt posiada wiele bugów również google. Wystarczy jakieś przeciążenie serwerów oraz błąd programmera google i wyniki w serpach są odwrócone do góry nogami. Po co tworzy google narzędzie to zgłaszania spamu, płatnych linków i innych rzeczy związanych z branżą seo. Dlatego że żaden algorytm nie wygra z ludzką intuicją. Po co google tworzy narzędzia do zgłaszania spamu ?? dlatego że google jest świadomy że z spamem nigdy i nie wygra i liczy na użytkowników wyszukiwarki google. Jednym słowem google kolejnymi idio.... updtejtami wraca do punktu wyjścia. Sami spróbujcie szlifować kamień, i zobaczycie co po roku z niego zostanie. :)

.

Taki mamy klimat

Sorry :D

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

1. wszyscy wiedzą po co jest disavow i nadal zgłaszają

Zgłaszają publiczne miejscówki ograniczając możliwość wypozycjonowania mniejszych/amatorskich stron nie szanując pracy innych (bo nawet postawienie precla a/a wymaga jakiegoś nakładu pracy). Trudno, zostaną jedynie wysoko wyspecializowane zaplecza bez dostępu dla tłuszczy...

Alkowiki - dla większego relaksu

1. wszyscy wiedzą po co jest disavow i nadal zgłaszają

2. wszyscy wiedzą, że Tusk kłamie a Kaczyński to katastrofa - i tak zagłosują

Żyją nadzieją i boją się stracić, to co im zostało. Jak sobie obserwuję disavowców, w wielu przypadkach łatwiej jest zbudować nowy profil linków dla nowej domeny niż tracić czas i pieniądze na to narzędzie.

Zgłaszają publiczne miejscówki ograniczając możliwość wypozycjonowania mniejszych/amatorskich stron

To jest strasznie krótkowzroczne i bezrefleksyjne.

nihil fit sine causa

• 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...

Tak rekreacyjnie spróbowałem zrobić RR jednej stronce (katalog stron :) ) i dziś przyszły przykładowe nienaturalne linki i jeden z nich

dotyczy :

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/xxxxxx

:) - występuje tam z 2010 post mojego wspólnika z linkiem niestety EM

Także bójcie się :)

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności