Skocz do zawartości

copywriting SEO

makulebe

Rekomendowane odpowiedzi

To nie wiem właściwie, jakich odpowiedzi oczekujesz po takich pytaniach..

1. Jak zacząć?

Bierzesz długopis/pióro/klawiaturę i zaczynasz pisać o tym, o czym chcesz akurat stworzyć tekst. Logicznie, sensownie, tematyczne, najlepiej bez błędów i co ważne - w miarę możliwości unikalnie. Prócz tego odpowiednie zoptymalizowanie tekstu w kwestii słów kluczowych.

2. Gdzie pisać?

W każdym programie tekstowym, od razu w edytorze tekstu na stronach/blogach www, tam, gdzie chcesz zamieścić dany tekst. Jak chcesz pisać dla siebie - na własny użytek - to chyba oczywiste, że na swoich portalach internetowych a nie po cudzych stronach (chyba że chodzi Ci od razu o preclowanie i katalogowanie).

3. Jak pisać

Po polsku?

Sprecyzuj pytania, jeśli chcesz konkretnych odpowiedzi.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Pióro, to mi się podoba.

Chciałbym wypozycjonować słowa kluczowe strony jak np. liga angielska.

Zakładać jakąś stronę opartą na wordpressie i tam pisać, czy jak? Chciałbym się tego nauczyć, no ale to jedna z dziedzin od której nie mam pojęcia od czego zacząć.

Proponuję zacząć o nauki poprawnej polszczyzny , zasad pisania, ortografii stylistyki i innych takich. Przyda się również "szersze spojrzenie" na świat. Bogate słownictwo też jest zaletą nie do pogardzenia.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jeśli Twoim celem nie jest pisanie samo w sobie, a wypozycjonowanie konkretnej strony we własnym zakresie, to raczej powinieneś:

1. Czytać o optymalizacji stron (i przez pryzmat tego patrzeć na pisanie tekstów).

2. Poczytać o tym, jak dobierać frazy/słowa kluczowe, analizować (chociaż z grubsza), jaka jest na nie konkurencja i jaką przedstawiają dla Ciebie wartość.

3. Pamiętać, że na docelowych stronach teksty powinny być wartościowe dla ludzi (dzięki czemu masz szansę pozyskać powracających użytkowników + "za darmo" mieć dobre linki do strony).

4. Poczytać o tym, jak wykorzystać do promocji serwisy społecznościowe.

5. W dalszej kolejności poczytać o tym, jak pozyskać wartościowe linki do strony (a przede wszystkim zrozumieć, co to znaczy "wartościowy link", bo ofert pozyskania linków czyniących cuda jest na pęczki, a potem okazuje się, że to najgorszy syf).

"Copywriting SEO" będzie dla Ciebie środkiem, a nie celem samym w sobie.

.

Bogate słownictwo też jest zaletą nie do pogardzenia.

https://mistrzowie.org/419319 :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Mam pytanie, publikuję teksty fachowe na branżowych portalach, często wysyłam informacje masowo do wszystkich oczywiście z myślą o publikacji. Są to merytorycznie dobre teksty, a nie dziadostwo, wiele redakcji publikuje je z linkiem do mojej strony. I teraz mam pytanie: czy link z kilku stron, ale z publikacji o tej samej treści jest "słabszy", niż w przypadku, gdyby ten sam tekst wysłać sparafrazowany i za każdym razem trochę inny, do redakcji i uzyskać tyle samo publikacji???

Proszę o odpowiedź

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności