Skocz do zawartości

linkvault.co

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

w nagrywarce przydała by się możliwość wyboru danych z pliku projektu pod prawym klikiem, tzn coś w stylu klimam PPM w pole>wstaw z pliku>login :)

z tego ci widzę to jest też problem z wybieraniem czegoś z rozwijanej listy - bot zapisuje kliknięcie w rozwijaną listę ale nie zapisuje wybranej wartości (testowałem na sosblogs.com)

pan od seo: dzięki przyjrzę się i postaram poprawić. Dzisiaj właśnie myślałem o funkcjonalności, o której wspomniałeś. Dopisane do priorytetów. Dodatkowo zastanawiam się nad zrobieniem osobnej zakładki z listą wywołanych funkcji, aby można było robić coś w rodzaju wstaw funkcję + parametr. Ułatwiło by to pracę osobom, które nie lubią patrzeć na surowy kod.

Dodatkowo zastanawiam się nad zrobieniem osobnej zakładki z listą wywołanych funkcji, aby można było robić coś w rodzaju wstaw funkcję + parametr. Ułatwiło by to pracę osobom, które nie lubią patrzeć na surowy kod.

świetny pomysł :)

jak jest z licencją? można softu używać np. na dwóch kompach (oczywiście naprzemiennie, nie jednocześnie)?

jak jest z licencją? można softu używać np. na dwóch kompach (oczywiście naprzemiennie, nie jednocześnie)?

Licencja przypisana jest do jednego komputera i można zmienić komputer co 30 dni Oznacza to, że jeśli uruchomisz program, licencja zostaje przypisana do tego komputera na 30 dni. W przypadku pomyłki itp. wystarczy napisać do mnie, nie będę robił problemu. Sposób licencjonowania jest raczej wymogiem technicznym, bo mnie to w ogóle by nie przeszkadzało gdyby ktoś używał softu np w pracy i domu. Możliwe, że w przyszłości się to zmieni, gdy będę miał czas rozbudować system licencjonowania.

a jak używać dodawarki do web 2.0?

rozumiem, że trzeba wgrać listę już założonych blogów, ale co z hasłami, również mają być w tym pliku czy mają być w pliku projektu? Jeśli tak to jak mają być otagowane? (<password>?)

narzędzie fajne i pewnie ma spore możliwości ale póki co robienie w tym czegokolwiek wydaje mi się strasznie chaotyczne, brakuje jakiegoś dobrego tutoriala, listy wszystkich funkcji w jednym miejscu, przykładów i łopatologicznego wyjaśnienia co i gdzie trzeba dodać żeby działało, jaką konstrukcje mają mieć pliki wsadowe itp itd. Ale to tylko moje odczucie :)

pan od seo: dane do logowania są w pliku accounts.ini. Póki nie ma bota do rejestracji, należy uzupełnić ręcznie. Projekt powinien zawierać pola title, content, tags. Uruchamiamy tak jak inne boty, czyli wgrywamy listę adresów (komend), wybieramy bota, ustawiamy liczbę wątków i play.

Nowa paczka jest dostępna w panelu. Numerek się nie zmienił bo dodałem tylko polską wersję językową.

Aby ją uruchomić należy w pliku config.ini dodać linijki:

[Language]
LangConfig = lang.pl.ini

Pliki języka są w katalogu languages, Jeśli ktoś potrzebuje inne języki wystarczy dodać nowy plik i uzupełnić pola.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności