Skocz do zawartości

najnowsza wersja

Rekomendowane odpowiedzi

Witam to jest najnowsza wersja katalogu

https://mini.otwarty.pl/pub/mini.otwarty.pl.zip ??

edit:

Jesli ktos ma na tym sofcie jakis katalog i moglby udostepnic strukturę oraz wpisy xml do importu

najlepiej jakby to byl jakis katalog tematyczny: komputery poligrafia www itp.

Pozdrawiam serdecznie

d4b

Remember to brush your teeth !
tworzenie stron w rozsądnej cenie oraz biuro rachunkowe poznań.

Nie masz jak dojechać? Wynajmij limuzynę w Poznaniu.

To jest jeszcze wersja 1.0 tak więc nie pisz, że najnowsza bo możesz kogoś wprowadzić w błąd. Katalogi korzystające ze skryptu masz w liście podanej na stronie: https://mini.otwarty.pl/

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

on sie chyba pyta czy jestto najnowsza ;-)

pozatym raczej nie oczekuj ze ktos da Ci te wpisy tak od siebie.....

1.1 jest chyba jeszcze w fazie testów... wiec jest to najnowsza - oficjalna =)

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

A już myślałem że to nowy :) . Kolego a kto tobie pliki udostepni, trzeba troszke popracować samemu. Ja siedzialem ze 3 dni przy dodawaniu podkategoriiale powodzenia :D;)

Wejdź nie trać czasu dodaj swój wpis Darmowy Katalog Stron

button.gif

Bo w pojedynkę wszystko jest trudne...

Zadbaj o swoje zdrowie Twoje Zdrowie - portal poświęcony medyczynie

MartinB: kataloog.info masz postawiony na otwarty.mini ?

Katalog Ciekawych Stron jest katalogiem opartym na skryptach autorskich. Na otwarty.pl mini mam postawiony Prywatny Katalog Stron. Polecam skrypt otwarty.pl mini jeżeli nie masz czasu na własny skrypt!!!

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

MartinB: Jakoś ten otwarty.mini nie przypadł mi do gustu, coś się odświeżanie chrzani poza tym trochę zbyt mało funkcji. Poczekam do następnej wersji - tak chciałem sobie tylko przetestować jak to działa... pozdrawiam

Daj palca a całą ręke zechce. Mam pomysł poprostu kup od kogoś skrypt, ewentualnie zamów z takimi funkcjami jakie sobie zarzyczysz. Pamiętaj to jest darmowy i wszystkiego nie będziesz miał. :)

Wejdź nie trać czasu dodaj swój wpis Darmowy Katalog Stron

button.gif

Bo w pojedynkę wszystko jest trudne...

Zadbaj o swoje zdrowie Twoje Zdrowie - portal poświęcony medyczynie

d4b otwarty.pl mini - to nie jest mój skrypt. Ja jedynie jeden ze swoich katalogów powstawiłem wykorzystując skrypt Piotrka. Tak naprawdę gotowe skrypty w 100% nie spełnią Twoich wszystkich "zachcianek" dlatego najlepiej jest robić autorskie skrypty, ale wymaga to dużo pracy. Tak więc polecam przy braku czasu - skorzystać z darmowego skryptu i przerobić go pod swoje wymagania! :)

• 2 tygodnie później...

przepraszam jeśli kogos uraziła moja wypowiedź - skrypt jest fajny ale nie podoba mi się i tyle...

myślałem że darmowy i na tyle dobry że spelni moje oczekiwania ale niestety nie..

pozdrawiam

Ps.

Dzięki za browara, nie skorzystam :]

• 11 miesięcy temu...

witam

Panie i Panowie, z tego co wyczytałem w tym wątku, to minikatalog jest darmowy i są tacy, którzy go używają.

mam wielką prośbę. czy ktoś mógłby mi podesłać najlepiej oryginalną wersję minikatalogu, w ostateczności z przeróbkami na dipl(at)gazeta.pl? na stronie mini.otwarty.pl jest niestety od jakiegoś czasu error.

próbowałem oczywiście szukać skryptu w googlach pod mini.otwarty.pl.zip. myślałem, że może ktoś go ściągnął, wrzucił na jakąś stronkę ze skryptami i udostępnił, ale chyba nie (albo umieścił go pod inną nazwą). poratujcie mnie proszę :D z góry dziękuję.

pozdrawiam serdecznie dipl: najlepsze lokaty | ranking chwilówek | promocje bankowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności