Skocz do zawartości

Pytanie do Blejkusia


Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę grupę znawców i degustatorów nalewek :winko:

To sie robi bez miodu ;)

Kurcze a ja zawsze robię z miodem ;) ale miód dodaję dopiero przy przelewaniu :D w sumie każdy robi tak jak lubi.

W każdym razie sezon nastawów czas rozpocząć :)

Moderowany katalog stron internetowych 123seo.com.pl. Serdecznie zapraszam do dodawania wpisów.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

To będzie limoncello w/g przepisu mojego kumpla w Włoch ;) następna w produkcji bazyliówka ;P.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

No nie bez przyczyny się takie robi ;) , do popicia to robię a właściwie pędzę bimberek na miodzie i cytrynach :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności