Skocz do zawartości

[STARTUP] Freepo.pl - Wiedzą po nagrody.

Lejto91

Rekomendowane odpowiedzi

Właściciel serwisu najwyraźniej wstydzi się oficjalnie odnieść się do tych dwóch powyższych wiadomości, ba, swój wpis z fanpage'a od razu usunął ;)

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

• 1 miesiąc temu...

Z przykrością stwierdzam że pierwsza strona nic nie mówi, do niczego nie zachęca, a grafika cofa człowieka kilka lub kilkanaście lat wstecz. Przy okazji nawiązując do wypowiedzi

TeGry.pl

design za 200-500 zwany "porządnym" nie wróży nic dobrego. Szanujmy pracę grafików, ich czas i pomysłowość która nie powstaje tak na zawołanie od niechcenia jak ucięcie deski czy wykopanie rowu. A jeśli zamierzamy wyceniać czyjąś pracę po fakcie stwierdzając że to co zrobił to samemu można w chwilę zrobić, to nie dziwmy się że w Polsce cały czas mamy takie a nie inne realia zarobkowe.

Wracając do freepo.pl to zdecydowanie trzeba designem zachęcić użytkowników. Tematyka to kompletnie nie mój świat, w ogóle mnie to nie kręci, ale myślę że nie jeden by się na to skusił, ale nie w takim opakowaniu, nie w tych czasach kiedy opakowanie to dla wielu początek, zachęta, aby dotknąć produkt.

Nie grafiką, ale uczciwością - a nie firmowaniem serwisu znanymi markami, które "fundują" nagrody, czy w rzeczywistości nie mają one nic wspólnego z przedsięwzięciem.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności