Skocz do zawartości

Co to za błąd

manymars

Rekomendowane odpowiedzi

Strona ...internetowy_574 chce pobrać plik z "/home/user/ftp/forum/null" a null to przeważnie nic no i nie ma takiego pliku :) na stronie się nie wyswietla ponieważ pewnie konfiguracja PHP zabrania wyświetlania tego typu błędów.

Jesli Cie to irytuje to sprawdź wszystkie includy i ściezki w skrypcie

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Ale to skrypt gotowy bo to forum MyBB więc przelukanie wszystkiego to sporo czasu mi zajmie, mam też na sererze skrypt WP, ale tylko do katalogu forum odnoszą się te błędy gdzie jest skrypt MyBB

Jest jeszcze taki dziwny błąd, ale czasami tylko, że w adresie brakuje forum: mojastrona.pl/forum wtedy byłby on poprawny więc nie wiem skąd się bierze coś takiego, chyba że ktoś sam zmienia adres kombinując coś

[error] [client 91.231.40.54] script '/home/mojserwer/ftp/forum/archive/newreply.php' not found or unable to stat, referer: //mojastrona.pl/newreply.php?tid=97&replyto=1675

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności