Skocz do zawartości

przekierowanie 301 i brak efektu

warol

Rekomendowane odpowiedzi

W lutym zrobiłem przekierowanie 301 które wygląda następująco

RewriteEngine on

RewriteRule (.*) https://nowa domena .pl/$1 [R=301,L]

niestety strona po wpisaniu jej nazwy nadal jest w wynikach w google.

Po jakimś czasie podlinkowałem nową domenę. Dlaczego tak się dzieję że stara nadal się wyświetla.

Czy powinienem podlinkować w tej chwili starą domenę i jako anchor dać https://nowa domena

Co powinienem zrobić aby przestała się wyświetlać w wynikach

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Możesz przez GWT to wykonać - chyba tam jest opcja zmiany domeny, ale nie jestem pewien na 100%

Podlinkuj starą domenę jak nie była w ogóle linkowana.

Wpisz w adres przeglądarki stary adres strony i zobacz czy przenosi ciebie na nowy adres strony, możesz mieć problem z przekierowaniem np. serwer nie obsługuje plik .htaccess itp.

Po wpisaniu w google adres starej wyświetla się stara ale jak na nią kliknę przenosi na nową i to działa ok. po wpisaniu site nie zwraca wyników. jednak główna nadal jest w indexie. W gwt majstrowałem jest dodana nowa domena chyba poinformowałem g o tym fakcie. jak teraz chciałem to zrobić to witryna jest nie zweryfikowa

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Ustalmy - stara domena wyświetla Ci się w SERP, czy po wpisaniu jej adresu (tj. stary adres nie przekierowuje automatycznie na nowy?)

Masz oba adresy w Webmaster Tools? Jak wygląda indeksacja podstron? Czy dla starej domeny liczba podstron w indeksie spada? Co się dzieje, jak wpisujesz bezpośredni adres podstrony w starej domenie?

Generalnie rzecz którą opisujesz nie powinna mieć miejsca, o ile przekierowanie jest wykonane prawidłowo, ale z racji że nie podałeś domeny, to trzeba rzeczy dopytać :)

Szukaj mnie tutaj: Asante

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności