Skocz do zawartości

strona, w której nie da sie podejrzec kopii google...

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

https://www.google.pl/search?q=profile+do+n...1&start=10&sa=N

czwarty link od góry:

Opinie graczy

... NEED FOR SPEED UNDERGROUND Helo mam duzy problem mam karte radeon 9200 i nie mam

do niej sterownikow ... NEED FOR SPEED UNDERGROUND Gdzie sa te profile z gry??? ...

www.timsoft.pl/opinie-1/op1aut. php?w=8553948&ID=f0vjp&typ=P - 17k - Wynik uzupełniający - Kopia - Podobne strony

[ Więcej wyników z www.timsoft.pl ]

klikam na kopie a tu nic - przekierwuje na strone, prubowalem z IE i z mozilli - Wy tez nie mozecie ?

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

klikam na kopie a tu nic - przekierwuje na strone, prubowalem z IE i z mozilli - Wy tez nie mozecie ?

<script LANGUAGE="JavaScript">

<!--

if(top==self || self==top.frames['sklep']) { 

nowyURL = "https://www.opinie.timsoft.pl/index.php?&ref=Wpisa%B3%3A&popdok=/opinie-1/op1aut.php";  var appVer = navigator.appVersion;

var NS = (navigator.appName == 'Netscape') && ((appVer.indexOf('3') != -1) || (appVer.indexOf('4') != -1));

var MSIE = (appVer.indexOf('MSIE 4') != -1);

if (NS || MSIE)

location.replace(nowyURL);

else

location.href = nowyURL;

}

//-->

... więc wyłącz obsługę JS i będzie okej.

Możesz też z menu kontekstowego 'Save target as:', następnie z zapisanego pliku wyciąć fragment JS wyżej i... normalnie otworzyć stronę.

Kopia rzeczywiście wygląda inaczej, ale to chyba tylko zmiana lejautu, organizacji. Jakichś podstępów nie chce mi się szukać... :D

Szy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności