Skocz do zawartości

Pomóżcie Łukaszowi

Karlosky

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Fotkę (face) kojarzę od razu, ale dopiero dzisiaj zwróciłem uwagę na tło...

autor.jpg

No to już wiem, jak powstają jego projekty.

Szuka też drugiej połówki :zeby:

"Dzień dobry. Wyglądasz na wspaniałą kobietę, ciekawe jaka jest prawda. Jestem Łukasz (22), Chełm (Lubelskie), informatyk.

Jestem bez nałogów, poukładany. Nie szukam wrażeń. Nie jestem "misiem".

Mam duszę artystyczną. Lubię spokój, dużo czytam. Lubię przeglądać się w lustrach i rozmawiać na ciekawe tematy oraz spacerować w parku.

Wymagam zdecydowania, umiejętności wyrażania swoich potrzeb, mądrości. Interesuje mnie stały związek. Kobieta musi być pracowita, ale nie pracoholiczka.

Wymagam również dokładania się do mojego biznesu jako forma zaufania między nami. Jeśli odpowiada Ci to co napisałem..."

Automat do zakładania i postowania na blogach web 2.0

877lqaum.png

Się śmiejecie a zobaczcie kto odpowiedział na zlecenie:)

Właśnie :D

A tak na marginesie "sprzedawac CIEKAWE przedmioty" - też chciałbym, chyba będę aplikował.

Kurcze już myślałem, że chłopak dał sobie spokój, ale twardo walczy o swoje :D

On chce zrobić grę 2D za 5000 zł ? Tyle grafika kosztuje

Gdzies kiedys pisal, ze Jego celem jest zrobic konkurencyjne gry z tytulami jak gta, cod itd

Link do starszego tematu:

https://www.forum.opt...ktowanie-stron/

Edit:

Widze, że jego strona o nazwie twierdzagier nie istnieje. Szkoda, bo pamietam, jak sie ubawilem z tego tekstu:

Cele firmy na najbliższe 12 lat:

- zdobyć pozycję lidera w branży

- otrzymywać bardzo dobre dochody z działalności

- zatrudniać co najmniej 2 osoby na stałe

- stworzyć wiele gier komputerowych, co najmniej 6

- być najlepszą firmą tego typu na terenie woj. Lubelskiego

- posiadać tak dużo pieniędzy, aby można było część przeznaczać na cele charytatywne

A to tylko urywek:D

zakładałem multikonta

Z jednej strony to wszystko rzeczywiście wygląda zabawnie :) Natomiast jest jeden mały plus całej sytuacji - przynajmniej chłopak coś robi. Mam tutaj na myśli fakt, że wiele osób tylko planuje i żyje marzeniami a on choćby nieudolnie stara się coś z tym zrobić. To takie bardziej psychologiczne niż biznesowe spojrzenie na sprawę.

Owocni.pl - co możesz zyskać? Projektowanie logo to nasza codzienna praca, potrzebujesz unikalnego logo - chętnie je dla Ciebie stworzymy! Chcesz więcej? Sprawdź nas na: projektowanie stron warszawa i przekonaj się o naszych możliwościach!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności