Skocz do zawartości

SEO umiera...

Analityk Internetowy

Rekomendowane odpowiedzi

Mi tam się obecne "seo" podoba i idzie mi lepiej niż wczesniej :)

A seowcy wrócą bo lepsze zmanipulowane wyniki przez setki seowców niż przez jeden podmiot tylko google, taką polityką tylko sie pogrążają. W moim otoczeniu oceniam że już co najmniej 20% przeciętnych Kowalskich uważa wyniki google za śmietnik a jeszcze pół roku temu w ogóle ta sprawa kowalskich nie dotyczyła i nie narzekali, więc jestem spokojny o seo, a google jeszcze będzie na kolanach błagać seowców aby nie odpływali i stawiam one million dollar że tak będzie bo googlasy już zatraciły kontakt z rzeczywistością i zyja w tym swoim wyimaginowanym świecie i zimny prysznic ich na pewno czeka :D

SEO raczej nie padnie i nie zapominacje na czym Larry i Siergiej zbudowali potege Google .inc i kim byli przed sukcesem, ale jedno jest pewne cinkciarze, kretacze, figofagowcy niech sie szykuja do zmiany mentalnosci lub zmiany zawodu po tym co wprowadzil juz googiel co do kontroli stron nie poszaleja :P

zaczyna sie w googlu nowa era "jakosc rules" co mnie cieszy i watpie, aby sie wstrzymali w osiaganiu coraz wiekszych wplywow z reklamy.

SEO raczej nie padnie i nie zapominacje na czym Larry i Siergiej zbudowali potege Google .inc i kim byli przed sukcesem, ale jedno jest pewne cinkciarze, kretacze, figofagowcy niech sie szykuja do zmiany mentalnosci lub zmiany zawodu po tym co wprowadzil juz googiel co do kontroli stron nie poszaleja :P

zaczyna sie w googlu nowa era "jakosc rules" co mnie cieszy i watpie, aby sie wstrzymali w osiaganiu coraz wiekszych wplywow z reklamy.

Powiedz mi kolego, w którym miejscu ta jakość i od czego się zaczęła? Bo linkuje się tak samo jak się linkowało i nic się w tej materii raczej nie zmieni. Trzeba tylko bardziej uważać i tyle.

Trzeba tylko bardziej uważać i tyle.

"tylko" :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności