Skocz do zawartości

Dam zlecenie

Marcin S.

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuje osób lub firm ze znajomością języka angielskiego kture mogły by wypozyjonować następujące frazy

limo chicago

chicago limo

limousine chicago

chicago limousine

limo service chicago

chicago limo service

limousine service chicago

chicago limousine service

limo illinois

illinois limo

limousine illinois

illinois limousine

limo il

limousine il

limo midway

limousine midway

midway limo

midway limousine

limo o'hare

limo ohare

limo o hare

limousine o'hare

limousine ohare

limousine o hare

pozycjonowanie ma dotyczyć 3 wyszukiwarek

GOOGLE YAHOO MSN

Prosze również przedstawić ofertę na wykonanie strony na wzór - www.americancoach.net

Czekam na ofertę stałej wspułpracy w pozycjonowaniu strony firmy limuzynowej na podane powyżej frazy.

Posze podać szacunkowy czas po jakim można się spodziewać rezultatów na poszczególnych wyszukiwarkach .

Z poważaniem

Marcin Szpak

m_szpak@interia.pl

tel. - 0017739815896 Chicago Illinois

Napisales to w 5-ciu miejscach na forum. :shock:

To jest akurat dzial ogoszenia i zlecenia i ten post zostawie, a reszte kasuje.

Nastepnym razem prosze Ciebie o znalezienie odpowiednoiego dzialu na post i napisanie go tylko raz.

Dziekuie

Mysłałem że dostnę kilkanaście ofert a jak do tej pory nikt nie jest zainteresowany spośród ludzi na forum.

Do Michała.

wstawiłem to zapytanie specjalnie w 4 miejsca bo spodziewałem się że zaiteresowanie będzie bardzo małe jak dam to tylko w działe ogłoszeń, bo sądze że wielu z posród stałych członków forum nawet nieodwiedza tego działu .

Ale całkowity brak zainteresowania ????

Dokładnie tak, brak zainteresowania zapewne wynika z duzej ilości słów, 2 sprawa nie sądze że chodzi o język w jakim są słowa ale anglojęzyczność daje wyższą konkurnecje w pozycjonowaniu a taka ilość słów to masa krytyczna dla jakiegoś nie wielkiego serwisu. Poza faktem iż musiałoby to kosztować z 10- 15 tys zł a i tak nie wie czy ktoś by chętnie się tego podjoł mając do wyboru np.pozycjonowanie 4 słów na innym serwisie. Ale może znajdzie się ktoś odważny - może warto zapytać na allegro skoro za 10 zl pozycjonują w polskich to za 100 powinni to pociągnąć.

Pozdrawiam

Mariusz

tak cena tak ale jeszcze ta ilość słów kluczowych, dla takich haseł chyba nawet bałbym się tego podjąc gdy przekracza to 10 słów. I tak na zdrowy rozsądek zakładam sobie 4 keywords i 6 subkeywords. Ale takiej masy chyba bym się nie podjoł dla 1 strony, no może gdyby to był naprwde duzy serwis lecz nie sądze żeby tak było, 2 sprawa to myślę że bez dobrej optymalizacji to szkoda zaczynać nawet takie próby.

Ewentualnie należy starać się pytać gdzieś gdzie ktoś zaczyna, może będzie miał ochotę biegać po książkach gości i zrobi z 5000000 linków ale to dl amnie też nie rozwiązanie, ewnetualnie kupić z 300 linków z PR 8 widziałem fajen oferty, ale miesięcznie coś ponad 1700 $.

Temat zapewne do zrobienia ale klient musi być bardzo wyrozumiały a przy takich pieniądzach któs zapewne chciałby jakąś gwarancje. Myślę nawet że ktoś kto zaczyna takiej nieda bowiem poza podbiciem pozycji jeszcze należy jej pilnować i zanim on dobije do tej obecnej ilości linków to konkurnecja będzie miała znowu 2 razy tyle.

Ale myślę że należy tu przyjąć cene 10 - 15 tys zł jako podstawę.

Nie znam jeszcze dobrze systebu adwars ale go testuje. Może za jakiś miesiąc będę mógł zaoferować adwards po tak zoptymalizowanych cenach a zarazem z dobra pozycją że będzie warto kupić na takie hasło do czasu wypozycjonowania.

Pozdrawiam

co do onetu już oferuje boksy w super jakości

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności