Skocz do zawartości

Co robie źle? Pozycjonowanie nie przynosi rezultatów

madrugada

Rekomendowane odpowiedzi

masz niezależny raport, że linki z katalogów do murowany filtr

Rozumiem, że zrobiłeś swoje testy a nie tylko powtarzasz za lemingami?

PS. To było pytanie retoryczne.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak ja uwielbiam wyceny na zasadzie 10% wartości auta, albo swiadczonej przez Klienta usługi. 10 godzin pracy dla własciciela polonez - 100 zł dla właściciela Q7 10000 zł. Praca ta sama...

za tym samym idzie jakość, ale społeczeństwo musi do tego dorosnąć niestety. przejedź 100 000 km polonezem i Q7. Kilometry te same...

Kolejna niesamowita dyskusja na temat strony trupa i porady jak z programu u Gesslerowej. Blejk jak zwykle domaga się miliona dolarów za napisanie paru prostych zdań "Ta strona jest z du... a za sam profil linków filtr automatyczny jak nic" I to cały audyt. Jak fotograf chce mieć własną stronę - dobra stronę i zoptymalizowaną to 2500 netto. Ludzie - na takich stronach optymalizacja da tyle co nic. Jaka optymalizacja? Dobre title, tekst, nagłówki i macie 90% optymalizacji. Ale jeśli ktoś w ciągu tygodnia przywala tysiąc backlinków z katalogów na świeżej domenie i się dziwi, że nie ma efektów to Hello!

A frazy trudne - fotograf warszawa, czyli konkurencja pozycjonująca sie latami u największych spamerów. To zupełnie jakbym teraz pojechał na zawody w bieganiu na 400 metrów i miał wygrać te zawody z mega koksami którzy trenują 10 lat. Panowie, trochę powagi!

I błagam, zmień Panie fotografie nazwę domeny. 10 razy ją czytałem i miałem wątpliwości czy poprawie wymieniam jej nazwę. To ma być przyjazna domena?

Nie cierpię spamerów!

Kolejna niesamowita dyskusja na temat strony trupa i porady jak z programu u Gesslerowej. Blejk jak zwykle domaga się miliona dolarów za napisanie paru prostych zdań "Ta strona jest z du... a za sam profil linków filtr automatyczny jak nic" I to cały audyt. Jak fotograf chce mieć własną stronę - dobra stronę i zoptymalizowaną to 2500 netto. Ludzie - na takich stronach optymalizacja da tyle co nic. Jaka optymalizacja? Dobre title, tekst, nagłówki i macie 90% optymalizacji. Ale jeśli ktoś w ciągu tygodnia przywala tysiąc backlinków z katalogów na świeżej domenie i się dziwi, że nie ma efektów to Hello!

A frazy trudne - fotograf warszawa, czyli konkurencja pozycjonująca sie latami u największych spamerów. To zupełnie jakbym teraz pojechał na zawody w bieganiu na 400 metrów i miał wygrać te zawody z mega koksami którzy trenują 10 lat. Panowie, trochę powagi!

I błagam, zmień Panie fotografie nazwę domeny. 10 razy ją czytałem i miałem wątpliwości czy poprawie wymieniam jej nazwę. To ma być przyjazna domena?

Trupy się reanimuje... Wiedza kosztuje. Przyjazna domena? Uczyłeś się U krzywej ręki? Żadna wykładnia. Naczytałeś się bzdur. A jakbyś czytał Blake między wierszami, to byłbyś na podstawowe frazy w top3, jak ja mam. A skoro twierdzisz, że potrafisz zrobić dobrą optymalizację tej strony to ją zrób za piwo. I martw się jak dotrwać do kolejnego pierwszego. Bo za darmo to ciężko w tyj nawet dostać. I gdzie są Ci "fachowcy" pozycjonujący moją konkurencję? Wiedzy brakło? P.S. PZU, Danone czy Coca Cola wybiera jednoosobową Agencję? Śmierdzi mi tu kitem na 10000000 km. Ale lemingi wyłykają

SEO_Rak co ty bredzisz?

Przyjazna domena - dla użytkownika, aby ją przeczytał i zapamiętał. Gwarantuję Ci, że nazwy tej domeny niewielu przeczyta i nikt nie zapamięta.

Optymalki i tak fotografowi nie wytłumaczysz. Jedyne co mu można napisać - to zmień wszystko, naprawdę takie to trudne? Napisałem, ze full stron z dobrą optymalką to 2500 netto - według Ciebie to jest na piwo?

Myślisz, że Coca-Cola wybrała moją agencję? Najpierw przeczytaj info o mnie, a się dowiesz. Hence istnieje od 4 miesięcy, a wcześniej pracowałem dla wielu Agencji i korporacji, nomen omen rozliczając się na fakturę, ale wtedy to była inna firma.

Najpierw się doedukuj a potem szpanuj wiedza, że dzięki tajemnym radom blejka ukrytymi miedzy wierszami zdobywasz pozycję w TOP 3. Śmierdzi mi tu lemingowaniem. Normalne firmy średniej wielkości jak chcą się pozycjonować idą w abonament na poziomie 3-5 tys netto i czekają do roku na efekty - tak się pozycjonuje serwisy i sklepy. Reszta to zabawa dla spamerów i speców twojego pokroju od wyciągania fraz na pozycję.

Nie cierpię spamerów!

Przyjazna domena? Uczyłeś się U krzywej ręki? Żadna wykładnia. Naczytałeś się bzdur.

SEO, nie hejtujesz za bardzo? Popracuj parę lat w branży i potem napisz co pomaga a co nie. Przyjazny adres to też taki, który po usłyszeniu można prawidłowo wpisać w wyszukiwarkę. A www.madrugadafotoart.pl to dramatycznie zła nazwa dla strony. Fotograf powinien legitymować się lepszym gustem bo to branża artystyczna, no nie?

P.S. Te wycieczki osobiste na PiO zaczynają mnie wkurzać. Nic do powiedzenia na temat a wycieczki przenoszą się z tematu na temat. Przycisk od banów się zaciął czy co ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Widać, że jesteś typowym seowczykiem, który poza seo nie widzi nic więcej. A zapewniam cię, żeby potem zdziwko nie było, że kleintów pozyskasz na dziesiątki sposobów, m.inn poprzez brand domeny. Pamiętaj, że w seo returning i direct to niebo dla właściciela serwisu/seklepu. Wejscia z organika to tylko wierzchołek góry. Ale co ja tobie będę tłumaczył, skoro ty nie jeteś w stanie zrozumieć, że najlepsi specjaliści pracują na etacie na fakturę/kontrackie ale żeby ją wystawić to zakładają działalność. Nie patrz na moją firmę bo ona nie ma porftolio, dlatego stworzyłem stronę o mnie, a nie o Agencji (wtedy nie mógłbym napisać prawie nic). wiem, ze wprowadzić może lekko w błąd, dlatego będę ją zmieniał na typowo firmowo - ale jako firma mam tylko dwóch klientów, wiec teraz to mi się nie opłaca.

Skoro jesteś taki genialny to zgłoś się do Play. W K2 cisną ich na taki abonament, że głowa boli. Napiszesz im, ze zrobisz całe seo za 3x mniej. Mówię poważnie, bo znam temat.

Nie cierpię spamerów!

a za sam profil linków filtr automatyczny jak nic

Ojczulku z tego co zerknąłem pobieżnie okiem to ja w tym profilu nie widzę nic złego i tutaj filtra bym nie szukał, już bardziej zwróciło moją uwagę słowo "Witam", ale tym właśnie różni się porada za 2k od tej za 9.90

Ale jeśli ktoś w ciągu tygodnia przywala tysiąc backlinków z katalogów na świeżej domenie i się dziwi, że nie ma efektów to Hello!

:D Pokazać Ci stronę która w ciągu 2 dni dostałą 3k linków na trudną frazę i od 4 miesięcy jest w topach?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Widać, że jesteś typowym seowczykiem, który poza seo nie widzi nic więcej. A zapewniam cię, żeby potem zdziwko nie było, że kleintów pozyskasz na dziesiątki sposobów, m.inn poprzez brand domeny. Pamiętaj, że w seo returning i direct to niebo dla właściciela serwisu/seklepu. Wejscia z organika to tylko wierzchołek góry. Ale co ja tobie będę tłumaczył, skoro ty nie jeteś w stanie zrozumieć, że najlepsi specjaliści pracują na etacie na fakturę/kontrackie ale żeby ją wystawić to zakładają działalność. Nie patrz na moją firmę bo ona nie ma porftolio, dlatego stworzyłem stronę o mnie, a nie o Agencji (wtedy nie mógłbym napisać prawie nic). wiem, ze wprowadzić może lekko w błąd, dlatego będę ją zmieniał na typowo firmowo - ale jako firma mam tylko dwóch klientów, wiec teraz to mi się nie opłaca.

Skoro jesteś taki genialny to zgłoś się do Play. W K2 cisną ich na taki abonament, że głowa boli. Napiszesz im, ze zrobisz całe seo za 3x mniej. Mówię poważnie, bo znam temat.

Widać, że jesteś typowym seowczykiem, który poza seo nie widzi nic więcej. - błąd!!! Nie zajmuję się SEO profesjonalnie, jedynie nauczyłem się tego troszkę ( i cały czas się uczę) wyłącznie na potrzeby moje firmy. Uwierz, że tak też można. Jak pisałeś, takie firmy płacą. Ja nie. Ale mając narzędzia, mogę pozycjonować dowolne frazy. A każda fraza kosztuje. Mając narzędzia, już jestem w przód. Chcąc pozycjonować to, co obecnie pozycjonuję miałbym rachunek jakieś 3-4 tyś miesięcznie. A zapewniam cię, żeby potem zdziwko nie było, że kleintów pozyskasz na dziesiątki sposobów, m.inn poprzez brand domeny. Pamiętaj, że w seo returning i direct to niebo dla właściciela serwisu/seklepu. Wejscia z organika to tylko wierzchołek góry. - nie pozyskuję Klientów, bo to nie moja branża. Ciężko uwierzyć? Ale co ja tobie będę tłumaczył, skoro ty nie jeteś w stanie zrozumieć, że najlepsi specjaliści pracują na etacie na fakturę/kontrackie ale żeby ją wystawić to zakładają działalność. czyli brzydko mówiąć tak zwana rzeźba w kupie. Nie patrz na moją firmę bo ona nie ma porftolio, dlatego stworzyłem stronę o mnie, a nie o Agencji (wtedy nie mógłbym napisać prawie nic). - klepiesz precle? wiem, ze wprowadzić może lekko w błąd, dlatego będę ją zmieniał na typowo firmowo - ale jako firma mam tylko dwóch klientów, wiec teraz to mi się nie opłaca. - bez komentarza....Skoro jesteś taki genialny to zgłoś się do Play. W K2 cisną ich na taki abonament, że głowa boli. Napiszesz im, ze zrobisz całe seo za 3x mniej. Mówię poważnie, bo znam temat - kula w płot!

Pokazać Ci stronę która w ciągu 2 dni dostałą 3k linków na trudną frazę i od 4 miesięcy jest w topach?

nie pokazuj bo się załamie. Normalnie masakra:D Dobrze, że zaraz szkoła. Wracam z wakacji a tu takie kwiatki :D

Normalne firmy średniej wielkości jak chcą się pozycjonować idą w abonament na poziomie 3-5 tys netto i czekają do roku na efekty

Sorry, ale nie mogę znaleźć innych słów, więc napiszę to co znalazłem: Chyba Cię poje...

Nie widzisz nic złego w profilu linków? Choćby to że same katalogi. Ja już widziałem filtry za samo dodanie do Kulfika, więc automatyczny filtr tutaj by mnie nie zdziwił - nie chodzi nawet o sam profil. To domena piekielnie młoda i w ciagu tygodnia otrzymała masę linków z masą anchorów - broni się tylko tym, że ma sporo url. Tak na marginsesie - to filtru nie ma, ale ale profil idzie w złym kierunku.

Z tym Witaj to się zgadza w 100% !

blejk - zaskoczę Cię. A dużych Agencjach tyle biorą za abonament, nawet tych mniejszych:) Zastanów się - po co firmie zatrudniać seowca na miejscu - 6-7 tys kosztu + drugie tyle budżetu, jak za 5 tys masz full obsługę.

Nie cierpię spamerów!

Jak ja uwielbiam wyceny na zasadzie 10% wartości auta, albo swiadczonej przez Klienta usługi. 10 godzin pracy dla własciciela polonez - 100 zł dla właściciela Q7 10000 zł. Praca ta sama...

za tym samym idzie jakość, ale społeczeństwo musi do tego dorosnąć niestety. przejedź 100 000 km polonezem i Q7. Kilometry te same...

Gratuluję możliwości poznania różnicy na takim dystansie:) mi jednak chodzi o coś zupełnie innego i chyba się nie zrozumieliśmy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności