Skocz do zawartości

Podstrony poszły się ...

Hermit90

Rekomendowane odpowiedzi

ale nie myl związków przyczynowo skutkowych.

Nic nie myle, napisałem mu jak ja to robię i u mnie to działa, więc nie pisz że działa tylko tak jak to opisujesz.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jest sens ale nie na siłę, możesz mieć np dwie nawigację na stronie, np w stopce.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

W pozycjonowaniu tak wiele rzeczy się liczy że trzeba to modelować jak ciasto. Każda strona inny schemat. Trzeba robić strony dla ludzi nie dla bota to nie będzie tak źle nawet jak strona będzie na pozycji 1000 a nie 1 to ludzie wejdą z fan page itp.

Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności