Skocz do zawartości

Iksart- Polska strona rozrywki

Archiwer

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć :)

Wcześniej dałem stronę do oceny i jestem zadowolony z wielu kreatywnych opinii. Postanowiłem rozpocząć nowy projekt i dać społeczności internetowej znać, że istnieje taka strona jak https://www.iksart.pl

Strona jest napisana w luźnym stylu, co nie oznacza, że nie można dowiedzieć się prawdziwych i rzeczywistych faktów. Jest to chyba jedyna tego typu strona w internecie. Dlaczego?

Strona składa się ze swojego rodzaju rankingów w formie artykułów. I tak np. znajdziecie artykuł np. o 4 niesamowitych zakłóceń imprez sportowych przez zwierzęta, czy 5 osób które zwariowały od jedzenia w McDonaldzie po najwyższych budynkach świata kończąc.

Jak na razie piszę artykuły sam, dopieszczam kwestie wizualne i merytoryczne na stronie.

Jak na razie wiem, że czcionka jest do poprawy (brak wyświetlania polskich liter typu ą,ę).

Proszę jednak was o ocenę strony i czy treść jest rzeczywiście tak ciekawa jak mi się wydaje. Zapraszam również do częstych odwiedzin, gdyż codziennie dodaję minimum 2 nowe artykuły :)

https://iksart.pl

Pozdrawiam !

Hej,

pomysł fajny, ale masz skopiowane artykuły jak kolega wyżej napisał. Możesz mieć problemy prawne, ale to już twoja sprawa. Co do strony to moje uwagi:

- zmień czcionkę strony bo nie czyta polskich znaków (mówię o nagłówkach a nie treści)

- usuń "Home" z title str. głównej

- usuń widget "meta" ze stopki

- u mnie nie widać reklamy nad headerem - jest tylko puste tło

- strona jest słabo zaindeksowana

Ruch zdobywasz tylko z Wykopu? Polecam popracować nad socialami.

Kocham Polskę

jakie skopiowane artykuły, co wy gadacie? Teksty są unikalne, a zdjęcia nie są objęte prawem autorskim -,- A ruch zdobywam nie tylko z wykopu bo również z innych portali, a strona ma niecały tydzień więc nie oceniajcie indeksacji ;)

Na podstronach artykułów, za duże czcionki w lewej kolumnie.Dziwnie to wygląda. Nie wiem czy wycentrowany tekst w artykułach to takie dobre rozwiązanie. Ogólnie mi się podoba :)

Sklep z kosmetykami naturalnymi  Sanaja.pl - Kosmetyki Naturalne

Meble kuchenne Szczecin. Agencja reklamowa - GreenCitrin.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności