Skocz do zawartości

Zaplecze - kiedy starać się o unikatowe IP?

mwic

Rekomendowane odpowiedzi

Zamierzam stworzyc swoje zaplecze stron. Co jakis czas mozna spotkac ogloszenia osob, ktore chca sie wymienic kontami (aby uzyskac unikatowe adresy IP). Czy jesli dopiero bede zaczynal tworzyc strony pod zaplecze, to czy rozsadnym posunieciem bedzie:

stworzenie tychze stron na wlasnym serwerze --> pozycjonowanie ich za pomoca katalogow, ew. wymiana linkow --> i dopiero wtedy, kiedy beda reprezentowac soba jakas wartosc przeniesc strony na zewnetrzne konta i wtedy rozpoczac linkowanie wlasnych serwisow?

[[edytowane-Erbit]

Nie cytuj wypowiedzi bez potrzeby.

też się kiedys o to pytałem ale żadnie konkretnej odpowiedzi nie uzyskałem..

moje dodatkowe pytanie było następujące:

czy mając istniejące już strony(obecnie wszystkie na tym samym IP) czy jest sens rozstawiania ich teraz na odzielne IP?

google je juz zna( no własnie na ile G zapamiętuje te parametry..?) i jesli nawet bedą na odmiennych sewerach to czy dla G będą one figórowały jako ten sam "urzytkownik" wiec wzajemne linki od rożnych IP i tak nie będą nic warte?..

A jeśli tak czy to oznacza że jedynym wyjściem jest budowanie nowych stron, na nowych domenach od zera, od początku na różnych serwerach..? a dopiero na końcu wzajemne linkowanie?

seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności