Skocz do zawartości

kreatorformularzy.pl - prośba o feeback

kolpakisamochodowe.com

Rekomendowane odpowiedzi

Przydatne i estetyczne narzędzie. Na chromie działa bez problemu. :)

Dzięki za super recenzję! :-)

Dodam jeszcze, że aktualnie pracuję nad poprawieniem interfejsu użytkownika oraz nad nową funkcją zwaną autoresponerem. Niedługo napiszę więcej informacji na ten temat.

WYKORZYSTAJ POTENCJAŁ MARKETINGU AFILIACYJNEGO! TWÓRZ KRÓTKIE LINKI AFILIACYJNEKONTROLUJ I ROZLICZAJ PRZEKLIKIANALIZUJ EKSPLORACJĘ PO PRZEKLIKU!

ZAŁÓŻ KONTO W CPAMANAGER.NET

Witam wszystkich!

Dzisiaj dokonałem aktualizacji kreatora formularza w dwóch obszarach. Pierwszy obszar objął wygląd interfejsu użytkownika. Więcej o tej zmianie dowiesz się

https://kreatorformularzy.wordpress.com/2013/09/09/zmiany-w-interfejsie-uzytkownika/

. Druga zmiana to zupełnie nowe narzędzie pt. automatyczny autoresponder, który umożliwa zautomatyzowanie procesu odpowiedzi w przypadku gdy formularz spełni założone przez Ciebie warunki lub po prostu dodanie automatycznej odpowiedzi po wypełnieniu formularza. W mojej ocenie najlepszą funkcją autorespondera jest możliwośc dodania załącznika do odpowiedzi na formularz. Więcej o możliwościach nowego narzędzia napisałem

https://kreatorformularzy.wordpress.com/2013/09/09/formularz-z-autoresponderem-automatyczna-odpowiedz/

Z błędów o których wiem, to że dodawanie załącznika czasami nie działa w FF (w Chrome działa poprawnie). Temat mam pod lupą. Jak zwykle proszę o zgłaszanie nowych błędów i dzielenie się uwagami.

WYKORZYSTAJ POTENCJAŁ MARKETINGU AFILIACYJNEGO! TWÓRZ KRÓTKIE LINKI AFILIACYJNEKONTROLUJ I ROZLICZAJ PRZEKLIKIANALIZUJ EKSPLORACJĘ PO PRZEKLIKU!

• 1 miesiąc temu...

Hej wszystkim,
odpaliłem nową stronkę informacyjną o tym kreatorze formularzy, jakby kto się chciał szerzej zapoznać to zapraszam na tutaj.

https://kreatorformularzy.pl

Może ta opinia będzie "inna" od pozostałych, ale postanowiłem napisać ;) Pierwsze wrażenie bardzo przyjemne, lubię strony przejrzyste, dobrze wykonane. Czy logotyp zostaje na stałe? Wydaje mi się, że odstaje poziomem od reszty

cropped-test1.jpg

• 3 tygodnie później...

Może ta opinia będzie "inna" od pozostałych, ale postanowiłem napisać ;) Pierwsze wrażenie bardzo przyjemne, lubię strony przejrzyste, dobrze wykonane. Czy logotyp zostaje na stałe? Wydaje mi się, że odstaje poziomem od reszty

Wow dziękuję! Co do logotypu to chyba na razie musi zostać (nie mam na niego lepszej koncepcji ani zdoloności ani pieniędzy na zlecenie :-)

PS. Zaglądam tutaj raz na jakiś czas, stąd też to opóźnienie w odpowiedzi :-)

• 2 miesiące temu...

Hej wszystkim w Nowym Roku :)

Chciałem podzielic się nowościami, które dodałem "w międzyczasie". Zatem: Dodałem możliwośc tworzenia własnych szablonów graficznych formularzy (własnego wyglądu, style css) oraz 4 predefiniowane szablony graficzne. Zmieniłem nieco układ panelu zarządzania danymi. Dodałem możliwośc edycji gromadzonych danych oraz "pola wewenętrzne". Pole wewnętrzne nie jest pokazywane w formularzu ale jest widoczne w panelu zarządzania danymi i może byc wykorzystywane np. do potwierdzenia rejestracji itp.

Mam nadzieję, że wprowadzone zmiany przypadną użytkownikom do gustu i jak zwykle czekam na opinie oraz zgłaszanie wszelkich błędów.

• 2 miesiące temu...

Hej wszystkim!

Tradycyjnie chciałem się trochę pochwalic co tam nowego w kreatorze formularzy :-) Zatem: Dodałem możliwośc kopiowania formularza - nowy formularz jest tworzony na podstawie konfiguracji formularza kopiowanego ale bez jego danych oraz wyszukiwarka w liście utworzonych formularzy, która ułatwia nawigację w długiej liście nazw formularzy.

Nie jest to za dużo ale zawsze coś :-) Zapraszam do zakładania kont testowych i jak zwykle czekam na feedback. Dzięki!

• 2 tygodnie później...

Wow dziękuję! Co do logotypu to chyba na razie musi zostać (nie mam na niego lepszej koncepcji ani zdoloności ani pieniędzy na zlecenie :-)

Chyba dorosłem do sytuacji zmiany loga ... :-)

Czy jest ktoś chętny kto jest w stanie niedrogo (wiem, że to pojęcie względne) wykonac jakiś pasujący do aplikacji logotyp? Jeśli tak zapraszam do kontaktu na adres formularz@kreatorformularzy.pl

Jako dodatek dorzucę reklamę w mailingu, który pójdzie po zmianie loga do użytkowników.

• 6 miesięcy temu...

ja zawsze takich formularzy(jotform,wufoo) uzywalem jak prostego sklepu do wirtualnych produktow, ktos wypelnia wszystkie pola, oplaca zamowienie a do mnie na maila dociera info z potw platnosci i danymi z formularza.

po dodaniu do formularza listy kodow albo pliku mozna tez czegos takiego uzyc do automatycznego wysylania mulitkodow z katalogow, kodow do gier, ebookow etc

Cześć! Mówisz i masz! :-)

Dodałem możliwość ustawienia autorespondera do formularza, który wyśle wiadomość (może być z załącznikiem) do użytkownika, który dokonał wpłaty po wypełnieniu formularza.

Oznacza to, że z

https://kreatorformularzy.pl

możesz handlować produktami elektronicznymi bez najmniejszego problemu!

Z racji tego, że płatności obsługiwane są przez Dotpay, który pobiera swoją prowizję za korzystanie z ich platformy i z racji "kosztu" jednej transkacji w kreatorze, który pobieram ja :-) sumaryczna prowizja od 1 transakcji aktualnie wynosi 3% wartości brutto (oferta do odwołania).

Nowa funkcja jest w fazie testowej ale w pełni funkcjonalnej. Oznacza to, że nie ma tam żadnych ograniczeń.

Po więcej szczegółów zapraszam do skorzystania z formularz@kreatorformularzy.pl.

PS. Formularz demo tutaj

https://app.kreatorformularzy.pl/4b426f5

... Darmowe konto możesz założyć tutaj.

https://app.kreatorformularzy.pl/account/create

Pozdrawiam

Andrzej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności