Skocz do zawartości

kreatorformularzy.pl - prośba o feeback

kolpakisamochodowe.com

Rekomendowane odpowiedzi

Hej wszystkim,

ostatatnie kilkanaście tygodni poświeciłem dłubiąc hobbystycznie aplikacyjkę do tworzenia formularzy internetowych. Tutaj jest adres https://kreatorformularzy.pl. Aplikacja na pewno zawiera milion bugów do poprawienia więc śmiało pisz jeśli coś znajdziesz.

Z góry dzięki za konstruktywną krytykę :)

WYKORZYSTAJ POTENCJAŁ MARKETINGU AFILIACYJNEGO! TWÓRZ KRÓTKIE LINKI AFILIACYJNEKONTROLUJ I ROZLICZAJ PRZEKLIKIANALIZUJ EKSPLORACJĘ PO PRZEKLIKU!

ZAŁÓŻ KONTO W CPAMANAGER.NET

Dzięki Kris :) Biorąc pod uwagę, że jest to pierwszy publiczny release jestem podbudowany Twoimi słowami :)

WYKORZYSTAJ POTENCJAŁ MARKETINGU AFILIACYJNEGO! TWÓRZ KRÓTKIE LINKI AFILIACYJNEKONTROLUJ I ROZLICZAJ PRZEKLIKIANALIZUJ EKSPLORACJĘ PO PRZEKLIKU!

podepnij obowiazkowo platnosci

Myślisz o czymś takim, że użytkownik po wypełnieniu formularza zostanie przekierowany do strony płatności a po wniesieniu opłaty będzie to widoczne przy liście wpisów do formularza (jakiś inny kolor wiersza)?

ja zawsze takich formularzy(jotform,wufoo) uzywalem jak prostego sklepu do wirtualnych produktow, ktos wypelnia wszystkie pola, oplaca zamowienie a do mnie na maila dociera info z potw platnosci i danymi z formularza.

po dodaniu do formularza listy kodow albo pliku mozna tez czegos takiego uzyc do automatycznego wysylania mulitkodow z katalogow, kodow do gier, ebookow etc

ja zawsze takich formularzy(jotform,wufoo) uzywalem jak prostego sklepu do wirtualnych produktow, ktos wypelnia wszystkie pola, oplaca zamowienie a do mnie na maila dociera info z potw platnosci i danymi z formularza.

po dodaniu do formularza listy kodow albo pliku mozna tez czegos takiego uzyc do automatycznego wysylania mulitkodow z katalogow, kodow do gier, ebookow etc

Dzięki. Temat jest już pod lupą.

1. Kiepsko oznaczone błędy podczas rejestracji.

2. W formularzu rejestracyjnym raz nagłówki są po pl raz po angielsku.

3. Pierwszy formularz u mnie jest formularzem nr. 9.

Na razie znalazłem tyle. Będę szukał dalej.

Dzięki. Poprawiłem wszystko wg tego co powyżej.

W opcji "Radio" nie zmienia wielkości liter na duże ;)

https://app.kreatorfo...344746354413d3d

I jak widać, po wylogowaniu zmienia css i stopkę.

W tym formularzy widzę etykiety przy Radio dużymi, ale może to nie o to chodzi? Co do stopki - czy możesz sprawdzic jeszcze raz? Akurat około godziny 22 robiłem aktualizację i może ma to z tym związek.

Brakuje mi opcji zamknięcia okienka, teraz muszę dodać i usunąć jeśli się rozmyślę ;p

https://img694.imageshack.us/img694/1806/9s4.png

Zastanawiałem się czy dać tam krzyżyk czy nie (kierowałem się maksymalnym uproszczeniem interfejsu). Okienko można zamknąć "eskejpem" albo kliknąć w dowolny obszar poza nim.

Szkoda, że nie zrobiłem printscreena, gdy mi się wyhaczyło :)

Teraz działa.

Co do wielkości liter - chodzi mi o "Czy korzystasz z własnego zaplecza?"

Szkoda, że nie zrobiłem printscreena, gdy mi się wyhaczyło :)

Teraz działa.

Co do wielkości liter - chodzi mi o "Czy korzystasz z własnego zaplecza?"

Do do stopki jestem przekonany, że załapałeś się na moment aktualizacji. Wielkość liter poprawiona :)

Strona faktycznie nawet ciekawa z wyglądu

Dzięki. To motywujące słowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności