Skocz do zawartości

Sprawdzona firma do pozycjonowania stron internetowych w 3-city - zna ktoś?

anndudka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :) Prośba jak w temacie. Ewentualnie, czy kojarzycie firmę Mercury Web https://alegratka.pl/ogloszenie/pozycjonowanie-stron-internetowych-22414759.html?h=3d489d56565b17e7? Póki co taką ofertę sobie wyszukałam, ale może znacie jakieś lepsze. Ogólnie napiszcie, co polecacie :)

Ogólnie napiszcie, co polecacie

Lepszy "marketing szemrany"

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

czy kojarzycie firmę Mercury WebPóki [...] ale może znacie jakieś lepsze
Oczywiście, że "znamy lepsze" :faja:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Fachowa robota.

Patrzę na wysyp podobnego pokroju wątków i zaczynam się zastanawiać: Może taka "szokowa" szeptanka jest całkiem skuteczna? :D Może generuje większe zainteresowanie, niż "normalny" wątek? Może jest dużo osób, którym jest wszystko jedno lub za chwilę i tak zapomną jak trafili na daną firmę (a marka w podświadomości utkwi...).

Link z wątku o takim tytule na PiO też ma swoją wartość (ale pewnie i piętno :D - jeśli ktoś jest choć trochę dociekliwy, to może takiego kogoś zniechęcić).

Ciężko mi uwierzyć, że kolejny szeptany wątek z tekstem na poziomie "Zobacz, jaki kupiłam super odplamiacz" to przypadek. :D

Link z wątku o takim tytule na PiO też ma swoją wartość (ale pewnie i piętno - jeśli ktoś jest choć trochę dociekliwy, to może takiego kogoś zniechęcić).

Marketing szeptany to broń obosieczna (szczególnie w takim wydaniu), może pomóc w promocjii, może też zaszkodzić.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Ja polecam - jako zleceniodawcy są wypłacalni, współpraca przebiega w bardzo miłym tonie. Jako wykonawców - nie korzystałem z ich usług :)

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności