Skocz do zawartości

Przekierowania stron

sucharka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam takie pytanie - kłopot. Otóż mam dwie domeny. Domena A jest domeną przekierowaniem. Domena B, domeną docelową. Problem cały polega na tym, iż chciałabym zamienić teraz te domeny. Aby domena B, była tylko przekierowaniem a domena A, była domeną docelową. Czy pomoże to w jakiś sposób domenie A, że domena B, miała dość dobre pozycje? I na jak długo waszym zdaniem, takie przekierowanie zostawić? Na stałe, czy jednak po jakimś czasie zostawić tylko i wyłącznie domenę A?

Pozdrawiam.

Domena B miała dobre pozycja czy ma je nadal? Jeżeli ma nadal to pomoże domenie A, a jeżeli dostała filtr to jej przekierowanie nie przyniesie nic dobrego. Przekierowanie musisz zostawić "na zawsze" czyli do czasu aż będziesz czerpać z niego korzyści. Po jego zdjęciu wszystkie pozytywne efekty znikną.

Dziękuję za odpowiedzi. Nie wiem czy dla osób fachowych te pozycje są dobre. Dla mnie jako amatorki, która robiła to sama pozycje w pierwszej "10" to sukces. A wracając jeszcze do przekierowania. To jak zrozumiałam, te przekierowania mam wykonać "na stałe" w sensie takim, iż do momentu jak domena docelowa nie osiągnie pozycji poprzedniej domeny? Czy wtedy też jeszcze na jakiś czas zostawić?

@ar4

Nie bardzo mi to pasuje. W domenie jest zawarty "-" co już powoduje jakąś tam trudność. Poza tym nazwa tej domeny nie pasuje mi ani do układu strony jako logo, ani do innych rzeczy. Wiem, że mogłaby ją pozostawić a np. pocztę zrobić na tamtej. Ale nie o to chodzi. Jeśli faktycznie część mocy przeszłaby na te nową domenę, to chyba bym mogła pójść na ten układ:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności