Skocz do zawartości

Podpieprzyć konkurencje

5corpio

Rekomendowane odpowiedzi

Coraz popularniejsze się to staje

https://productforum...-pl/1TXEK4s69i4

Ten fragment jest najlepszy.

Niestety, mimo tego że robimy to najlepiej jak potrafimy pozycje naszej strony są dalekie od oczekiwanych. Nie wiem jak je polepszyć skoro nasz trzyosobowy zespół w ostatnich trzech miesiącach wypracował sobie ok. 100 linków do naszej strony natomiast konkurencja w ciągu tego samego czasu zdobywa ich np. 1300. Nie muszę dodawać, że mimo tego, że wystartowali z promocją później są dużo wyżej od nas w wynikach wyszukiwania.

Można z tego wnioskować, że albo nie potrafią pozycjonować, albo stosują tzw. WHS, które nie działa. :)

Lepiej pod..edolić niż się podszkolić.

Edit.

I to jest tez dobre. :)

pójdziesz do piekła śmierdzący kapusiu

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Moim zdaniem, pozostaje się do tego przyzwyczaić i traktować jako jeden z mechanizmów funkcjonujących w SEO.

Od ilu lat są spam report'y? Od jak dawna ludzi z nich korzystających nazywa się kapusiami? I co to zmieniło?

Nic nie zmieniło i nic nie zmieni, bo są one całkowicie anonimowe. Ja liczę się z tym, że jak nie będę się zbytnio pilnował z zapleczem, i z moimi metodami działania, to konkurencja prędzej czy później mniej podkabluje. Ba! nastawiam się, że prędzej czy później dotkliwie to odczuję ...i od razu jest mi łatwiej.

Ja nie potępiam, ani zwolenników "kablowania",ani przeciwników. Nie wiem co jest etyczne i moralne, a co nie. Robię swoje i staram się to robić jak najskuteczniej. Jak mi będzie hurtowo banowało zaplecze, to po prostu usiądę i zacznę budować lepsze zaplecze. To najlepsza metoda na przeciwności SEO-lostu, z "kapusiami" włącznie.

Moim zdaniem, pozostaje się do tego przyzwyczaić i traktować jako jeden z mechanizmów funkcjonujących w SEO.

Od ilu lat są spam report'y? Od jak dawna ludzi z nich korzystających nazywa się kapusiami? I co to zmieniło?

Nic nie zmieniło i nic nie zmieni, bo są one całkowicie anonimowe. Ja liczę się z tym, że jak nie będę się zbytnio pilnował z zapleczem, i z moimi metodami działania, to konkurencja prędzej czy później mniej podkabluje. Ba! nastawiam się, że prędzej czy później dotkliwie to odczuję ...i od razu jest mi łatwiej.

Ja nie potępiam, ani zwolenników "kablowania",ani przeciwników. Nie wiem co jest etyczne i moralne, a co nie. Robię swoje i staram się to robić jak najskuteczniej. Jak mi będzie hurtowo banowało zaplecze, to po prostu usiądę i zacznę budować lepsze zaplecze. To najlepsza metoda na przeciwności SEO-lostu, z "kapusiami" włącznie.

"""""""""""Ja nie potępiam, ani zwolenników "kablowania",ani przeciwników. Nie wiem co jest etyczne i moralne, a co nie. Robię swoje i staram się to robić jak najskuteczniej. Jak mi będzie hurtowo banowało zaplecze, to po prostu usiądę i zacznę budować lepsze zaplecze. To najlepsza metoda na przeciwności SEO-lostu, z "kapusiami" włącznie."""""""""""""""

To chyba nie wiesz co piszesz :)-

Tłumaczenia przysięgłe z języków: rosyjski, ukraiński, gruziński.

link zdjęty :) Zdjąłem linki z profilu do swoich katalogów info priv

"""""""""""Ja nie potępiam, ani zwolenników "kablowania",ani przeciwników. Nie wiem co jest etyczne i moralne, a co nie. Robię swoje i staram się to robić jak najskuteczniej. Jak mi będzie hurtowo banowało zaplecze, to po prostu usiądę i zacznę budować lepsze zaplecze. To najlepsza metoda na przeciwności SEO-lostu, z "kapusiami" włącznie."""""""""""""""

To chyba nie wiesz co piszesz :)-

Tzn?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności