Skocz do zawartości

Katalog stron Seo-stronki

MGreg

Rekomendowane odpowiedzi

brakuje mi wyszukiwarki, aby w późniejszym etapie sprawdzić, które strony dodane, a które nie

Na maila dostajesz wszelkie powiadomienia o akceptacji / jej braku. Wyszukiwarkę w późniejszym etapie być może dodam.

W pro-katalog masz literówkę do poprawienia w najczęściej odwiedzane, a nie odwiedzanie.

Poprawię :)

Szybko wyrzuca mnie z panelu użytkownika. Nie tworzę opisu 30 minut, ale gdy wybrałem starannie kategorie i inne opcje okazało się, że moja praca zniknęła i jestem niezalogowany. Szczęście, że zadziała opcja wstecz ;-)

Nasze Katalogi - W naszych katalogach Twoja strona zyskuje.

Ustawiony jest czas bezczynności na 600 sekund, a jest to pozostałość po innych projektach, w których stosowałem swój framework, gdzie bezpieczeństwo zalogowania i ograniczenie dostępu niepowołanych osób przy zostawieniu przeglądarki z zalogowanym oknem było dużo ważniejsze niż w przypadku katalogu. Zmieniłem czas bezczynności na godzinę i czas maksymalnego zalogowania na 2 godziny.

Pozdrawiam

Dostałem odrzucenie strony z powodu "Nieregulaminowa długość opisu." Możesz to wyjaśnić mi? Przecież musiało być ok, jeśli skrypt przyjął stronę.

Kup mieszkanie w programie mieszkanie dla młodych. Zdobądź niezbędne wzory zaświadczeń. Jeśli jesteś bezrobotny to uzyskaj zasiłek dla bezrobotnych 2014 i pomoc socjalną.

Nadal nie czytasz ;) 150 SŁÓW, jest to w regulaminie, napisałem o tym też tutaj. Skrypt tylko wyświetla ilość, ale jej nie weryfikuje - przyczyna jest prosta, czasami ktoś ma za krótki opis, ale strona jest fajna, a opis bardzo sensowny, wtedy i troszkę krótszy zaakceptuję. I tak jest prościej bo słowo liczy się od każdej spacji, więc i "i, który, że" itd. zlicza.

Spoko, przecież nikt Cię nie zmusza (ani nikogo innego), gdybyś przeczytał co Ci się pisze tutaj w temacie, czy w regulaminie to w ogóle byłoby pięknie i nie byłoby niepotrzebnych postów. Od samego początku jest to 150słów i dotychczas dodane stronki nie miały z nimi problemu.

O widzisz Anonim, wykryłeś u mnie już dwa błędy w katalogu, o których istnieniu nie miałem pojęcia - dzięki, dzisiaj postaram się naprawić. A Twoja strona (niezależnie czy w międzyczasie pojawi się ta 5-ta wyróżniona) i tak dostanie wyróżnienie, bo nie dało się jej dodać nie z Twojej winy.

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności