Skocz do zawartości

Zaplecze na 50 domen - zarządzenie i jakie skrypty

mojeprogramy.com

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli masz w tej grupie jakieś ciekawe/chwytliwe domeny to chociaż te kilka sztuk mógłbyś przeznaczyć na w miarę porządne serwisy/blogi.

No właśnei o to chodzi żeby z tego typowego zaplecza nie robić

Poszukuję więc "najlepszego" Panelu Centralnego..

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

• 2 tygodnie później...

Ja mogę polecić moją wtyczckę do zarządzania, obsługującą: WordPress, Sinooke, Seokatalog, Snews, PikoCMS, GetsimpleCMS i za kilka dni DirPress. :) Z własnym SWL, automatycznym podlinkowaniem, automatem do instalacji wordpress, czy automatem do tworzenia kategorii w WordPress.

A co z projektem AddPress? - wydawał mi się on ok, (zostawiłem tak swoje pytanie)

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/173638-addpress-%26-8211%3B-zarzadzaj-seokatalog-sinooke-wordpress-wordkatalog-w-jednym-miejscu-%26-8211%3B-wordpress-plugin/

a tu znowu jakiś soft na pierwszy rzut oka taki sam jak AddPress i tego samego autora? co mam myśleć o tym

Wygląda ok, czym rózni się od wcześniejszego i czy działa ;)

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

Addpress i WordPressel jakiś czas temu (kilka miesięcy) zostały połączone w jedną wtyczkę, tak by wszystko było w 1 miejscu.

Informacje o wtyczce: www.resweb.pl i tu w temacie PIO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności